Mermerin kalbi İzmir’de atıyor

Güncelleme Tarihi:

Mermerin kalbi İzmir’de atıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 17:07

İZMİR’de düzenlenen MARBLE - Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, mermere şekil veren dünya devlerini buluşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Mermerin kalbi İzmir’de atıyor

Dünyanın en iyi ilk üç mermer fuarından biri olan MARBLE, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Fuar İzmir’de açıldı. Birbirinden görkemli stantları, son teknolojik donanıma sahip iş makineleri, tonlarca ağırlıktaki dev mermer blokları ve sıradışı mermerleriyle dünya çapında bir buluşmaya daha ev sahipliği yapan MARBLE, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Her geçen yıl büyümeye devam eden MARBLE’da doğal taşlar, mermerler, fabrika makineleri, ocak-iş makineleri, ekipmanlar ve sarf malzemeleri, 139 bin metrekare alanda sergileniyor.

MARBLE, mermer ve doğal taşın farklı kullanım alanlarıyla katılımcı ve ziyaretçilerine görsel bir şölen yaşatıyor. Kahve bardağından sehpaya, avizeden hoparlöre, abajurdan oklavaya, tabaktan ev dekorasyon eşyalarına kadar mermerin büyüsü İzmir’i sardı. Katılımcı firmaların geniş ürün yelpazesi dikkat çekerken ihtişamlı dev makineler Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir’de buluştu.

Haberin Devamı

Mermere ve doğal taşa dair her şeyin bir araya geldiği MARBLE’da, ilham kaynağı mimarileriyle dikkat çeken stantlar göz kamaştırıyor. Farklı kullanım alanları ve kullanışlı tasarımlarıyla mermer, MARBLE ile fark yaratıyor. Özellikle mimariyle ilgilenen ziyaretçilerin ilgi odağında olan fuar, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak organize ediliyor.

MARBLE - 22. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı ile geleceğin doğal taş ve mermer modasını yakalamak isteyenler, 26 Mart Cumartesi gününe kadar fuarı ziyaret edebilecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!