Kuşadası onları çağırıyor

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası onları çağırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 16:47

KUŞADASI Ticaret Odası’nın (KUTO) bu yıl 5’incisini düzenlediği ’24 Saat Yaşayan Kuşadası’ temalı fotoğraf yarışması için başvurular başladı.

Haberin Devamı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olacak ’24 Saat Yaşayan Kuşadası’ temalı fotoğraflar için başvurular 14 Ekim 2016 saat 23.00’e kadar devam edecek. Başvuruların http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresine online olarak yapılabileceğini belirten KUTO Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası’nın 24 saatini belgeleyen fotoğraf tutkunlarının yarışmaya gönderdiği eserlerle, KUTO fotoğraf bankasında önemli bir arşiv oluşturacağını söyleyerek "Özellikle yaz aylarında yaşamın 24 saat sürdüğü Kuşadası’nda, bu yaşamın her alanını fotoğraflarla belgeleyerek Kuşadası arşivi oluşturmayı ve bu arşivi kent belleğine kazandırarak geleceğe miras bırakmayı amaçlıyoruz. Kuşadası Yaz ve Turizm, Kuşadası Gece, Kuşadası Yiyecek İçecek ve Alışveriş ana başlıklarından oluşan yarışmada eserler Kuşadası’nın sokak, çarşı, pazaryeri, köy pazarı, el sanatları ve hediyelik eşyalarını yansıtıacak. Tüm fotoğraf sanatçılarını Kuşadası’na bekliyoruz" dedi.

Yarışma sonunda birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, mansiyonlara 500’er TL, sergilemelere ise 100’er TL ödül verileceği bildirildi. Kuşadası Yaz ve Turizm, Kuşadası Gece, Kuşadası Yiyecek İçecek ve Alışveriş başlıklarında 1000 TL olarak verilecek özel ödüllerin dışında, düzenleme kurulu istediği sayıda fotoğrafı da satın alabilecek. Yarışmacılar en fazla renkli 4 eserle katılabilecek.












BAKMADAN GEÇME!