Hürriyet ve DHA’ya ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ve DHA’ya ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 00:00

EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından bu yıl 12’ncisi yapılan Aytaç Sefiloğlu Gazetecilik Yarışması’nda dereceye giren gazeteciler törenle ödüllerini aldılar. Hürriyet Gazetesi’nden Mete Tamer Omur 2, Doğan Haber Ajansı’ndan Burcu Taner ise 1 ödül kazandı. Yarışma ödülleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar tarafından dağıtıldı.

Haberin Devamı

Yorgancılar, “Odamızda görev yaptığı süre boyunca kendisine olan minnettarlığımızın ve gazetecilik mesleğine duymuş olduğu saygının bir simgesi olan Aytaç Sefiloğlu adına düzenlediğimiz yarışmamızın bu özel anlamı, dolayısıyla bizdeki yeri farklıdır” dedi.Başkan Kocaoğlu ise ödül kazananları kutladı.

Üç dalda

Yarışmada Haber dalında Ege TV’den Gülten Özcan 1’inci, Hürriyet Gazetesi’nden Mete Tamer Omur 2’nci, Yenigün’den Soner Çağlar 3’üncü oldu, Yeni Asır’dan Sinan Doğan ise mansiyon aldı. Araştırma-İnceleme’de 1’inci Doğan Haber Ajansı’ndan Burcu Taner, 2’nci Yeni Asır’dan Murat Şahin, 3’üncülüğü Dünya Gazetesi’nden Sedat Alp ile Hürriyet’ten Mete Tamer Omur paylaştı. Yeni Asır’dan Sinan Doğan da mansiyon aldı. Röportaj dalında da 1’inci Ege TV’den Nihan Yarkent, 2’nci Ticaret Gazetesi’nden Seda Gök, 3’üncü Yeni Asır’dan Şafak İnce olurken, mansiyonu Haber Türk gazetesinden Nihat Delibaşı ile Yeni Asır’dan Murat Şahin paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!