Her yaşta dans

Güncelleme Tarihi:

Her yaşta dans
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 11:30

BUCA Belediyesi, ilçede yaşayan çocuklar için bale ve yetişkinler için de modern dans kursu açtı. Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi'nde açılan kurslarda çocuklar bale sanatı ile tanışmanın heyecanını yaşarken, yetişkinlerde modern dans eğitimleri ile keyifli saatler geçiriyor.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi vatandaşlara yeni hobiler kazandırma ve boş zamanlarını sanatla değerlendirme fırsatı yaratmak amacıyla açtığı hobi kurslarına yenilerini ekledi. İlçede yaşayan tüm bireyleri sanatla buluşturmayı hedefleyen Belediye, çocuklar için bale, yetişkinler içinse modern dans kursu açtı. Güzel Sanatlar Merkezi'nde 7 - 14 yaş arası çocukları kapsayan bale kursunda, geleceğin bale sanatçılığına aday 36 Bucalı minik, 20 yaş ve üzeri yetişkinlerin katılabildiği modern dans kursunda ise 16 kişi ücretsiz eğitim alıyor. Dans kurslarına katılan çocuklar ve yetişkinler, opera ve bale sanatçısı Neslihan Öztürk tarafından pazar günleri verilen dans eğitimleri ile hafta sonu tatillerine renk katıyor. Çocuklara baleyi sevdirmek ve geleceğin balerinlerini Buca'da yetiştirmek için verilen eğitimlere katılan çocuklar, bale sanatı ile tanışmanın heyecanını yaşarken, modern dans kursuna katılanlar yetişkinlerde müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu tatili geçiriyor.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi Mesleki Eğitim ve Güzel Sanatlar Merkezi'nde devam eden ücretsiz dans eğitimlerine katılmak isteyenler, bir adet vesikalık fotoğraf ve arkalı önlü kimlik fotokopisi ile Güzel Sanatlar Merkezi'ne başvuru yaparak kayıt yaptırabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!