Güzeller stres attı

Güncelleme Tarihi:

Güzeller stres attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2012 13:38

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde, katılacakları güzellik yarışması öncesi kampa giren güzeller eğlendi, stres attı. Bodrum’daki yunus parkına giden güzeller yunusları besledi, birlikte yüzdü. Güzelleri bir anda karşısında gören yerli ve yabancı turistler onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bodrum’da bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek ‘Miss World League Of Beauty And Fashion 2012’ye katılacak 22 ülkenin güzelli 18 Mayıs Perşembe gecesi yapılacak final öncesinde girdikleri kampta stres atıp dinlenme fırsatı buldu. Tekneyle Bodrum koylarını gezen, ardından Güvercinlik Köyü'ndeki Dolphin Parka’a giden güzeller yunuslarla yüzdü, onlara balık verip besledi.
Dolphin Park’ta 22 güzeli karşılarında gören yerli ve yabancı turistler onlarla hatıra fotoğrafı çektirti. Bazı güzeller güneşlenip dinlenmeyi tercih etti. Türkiye’yi temsil edecek olan Seda Aslan da sıcakkanlı ve sempatik davranışlarıyla dikkat çekti. Beş yaşındaki turist kız da güzellerle gazetecilere poz verdi.
Akyarlar Köyü'ndeki Camelot Boutigue Otel’de düzenlenecek yarışmaya katılacak güzellerin morallerinin yüksek olduğunu ve Bodrum’un tarihi mekanları ile cennet koylarında bol bol katalog, reklam ve tanıtım çekimleri yaptıklarını belirten organizatör Ashot Khactryan “Yarışmamız için Bodrum çok ideal bir yer. Kampa giren 22 ülkenin güzelleri dinlenme ve yunuslarla yüzme fırsatı buldu. Yarışmada birinci olan güzel Filipinler'deki dünya şampiyonasına katılacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!