Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2010 21:55

Haberin Devamı

Düğün dönüşü kazaErdinç ALKAN  (DHA)MANİSA’nın Kırkağaç İlçesi’ne bağlı Gelenbe Beldesi’nde takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Aydın’daki bir düğünden Bursa’ya giden Hayrettin Müftü’nün kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu  kontrolden çıkarak takla attı. Hurdaya dönen otomobildeki İsmail Osmanoğlu (24) kazada hayatını kaybetti.

Küvette cesedi bulunduAli GÜNDOĞANMUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ne yerleşen Danimarkalı Karl Asger Anderson evinde ölü olarak bulundu. Anderson’ın duş alırken kalp pilinin durması nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Emekli olan ve iki yıl önce tatile geldiği İçmeler Beldesi’ne yerleşen Anderson(69),  cuma gününden sonra haber alamayan komşularının durumu polise bildirmesiyle bulundu.

Şüpheli bir ölüm

Haberin Devamı

izmir’in Karabağlar İlçesi’nde Özcan Yüksel’in ölümünün süpheli bulunması üzerine cesedi otopsi için izmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yeşilyurt Semti 9116 Sokak 24/2 numarada yaşayan bekar, 36 yaşındaki Özcan Yüksel’den haber alamayan yakınları, pazar gecesi saat 23.30 sıralarında evine gitti.

Evde baygın

Evde Yüksel’i baygın olarak bulan yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Yüksel’i güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Atatürk Eğitim ve Araştırması’na kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yüksel yaşamını yitirdi.Atık pilleri kutuya atınUğur ÇAKMAK / SELENDİ, (DHA)

MANİSA’nın Selendi İlçesi’ndeki Üç Eylül İlköğretim Okulu 3/B öğencileri atık pillerin toplanması için okullarında kampanya düzenledi. Okulun belli noktalarına toplama kutuları yerleştirildi. Okulun çeşitli yerlerine atık pillerin doğaya verdiği zararları anlatan bilgilendirici yazılar asıldı. Öğrencilerin kampanyasını haber alan Selendi Kaymakamı Selim Palamut, öğrencilere destek verdi. Kaymakam Palamut, kampanyanın ilçeye de yayılması için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Otobüs firmalarına rekabet uyarısıKamil AKYOL / DEMİRCİ, (DHA)

DEMİRCİ Kaymakamı Yalçın Sezgin, izmir’e yolcu taşımacılığı yapan Halıkent ve Simav Birlik firmalarının yetkilileriyle toplantı yapıp, rekabet kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda uyardı. Toplantıya, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Selçuk Kansav ile Emniyet Müdürü Necdet Çoban da katıldı. Sezgin, iki otobüs firması arasında, yaklaşık iki aydır devam eden rekabetin yolcuların can güvenliklerini tehlikeye atacak boyuta ulaştığını söyledi. Sezgin, bu iki firmayla yolculuk yapanların olası bir sorun veya sıkıntı yaşanması halinde jandarma ve polisin dışında, 0 535 344 84 50 numaralı telefona da 24 saat boyunca şikayetlerini bildirebileceklerini de kaydetti.

Haberin Devamı

Yukarı Çarşı’nın üzeri kapanacakMehmet YENEN / SİMAV, (DHA)

KÜTAHYA’nın Simav İlçesi’nin cazibe merkezlerinden Yukarı Çarşı’nın, ‘kapalı çarşı’ haline getirilmesi planlanıyor. DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, bünyesinde üç tarihi şadırvanı barındıran Yukarı Çarşı’yı kapalı çarşı haline getirebilmek için esnafın da içerisinde yer alacağı ortak bir koordinasyona ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yukarı Çarşı’nın kapalı çarşı haline gelmesi için üyesi bulundukları Tarihi Kentler Birliği’nden yardım ve destek gördüklerini vurgulayan Karahan, projenin gerçekleşmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Karahan, “Yukarı Çarşı için bir koordinasyon yapılmalı. Esnafın da kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

TDH Nazilli ilçe yönetimi tanıtıldıM. Şevket ALTINAYAR, (DHA)

ŞİŞLİ Belediye Başkanı mustafa sarıgül’ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nde (TDH), Nazilli İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Bozkır, 31 kişilik yeni yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı. Yönetim Kurulu; Mustafa Bozkır, Melek Yarenci, Mehmet Vehbi Bilgin, Dıddık Koşar, Veysel Özmen, Emine Terzioğlu, Kirban Akkol, Engin Deniz, Güven Göz, Murat Aslangiray, Hamza Şahin, Şenol Şan, Nurettin Özmen, Faik Doğruyol, Enver Atlas, Hamit Aydın, Murat İçöz, Necati Köse, Adnan Bayraktar, Şenol İnkaya, Semiha Yılmaz, Serkan Özkan, Bahri Karadağlı, Deniz Köse, Nurgül Nasır, Serhan Turan, Halil Zeybekoğlu, Tolga Uğurlu, Şerife Toprakoğlu, Cihan Doğan, Önder Şimşek, Ali Çakır, Jale Kayalar’dan oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!