Göztepe’de Besara gidici

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de Besara gidici
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 13:51

PTT 1’inci Ligi ekibi Göztepe’ye sezon başında büyük umutlarla transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan orta saha oyuncusu Nahir Besara’nın eski kulübü Hammarby’e döneceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Göztepe’de Besara gidici

İsveç’in www.aftonbladet.se adlı internet sitesi, sarı kırmızılılarda bekleneni veremeyen 25 yaşındaki futbolcunun Hammarby’e haber gönderdiğini öne sürdü, "Nahir Besara, İzmir’de mutsuz. İsveç’e dönme zamanı geldi" ifadesini kullandı. Göztepe yöneticiler de Besara’nın Hammarby ile görüştüğünü doğruladılar. İsveçli oyuncunun Adanaspor maçının ardından şartlar gerçekleşirse ülkesine gideceği öğrenildi.

Göztepe’de Besara gidici



Teknik direktör Metin Diyadin de beklentileri karşılayamayan oyuncuyla çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Diyadin ayrıca Besara gibi vasatı aşmayan Robert Maah’ın da gönderilmesi yolunda rapor verdi.

Haberin Devamı

Göztepe’de Besara gidici



Hammarby’de 2013-2015 arasında görev yapan Besara 69 maçta 16 kez ağları havalandırdı. Genç oyuncu Göztepe’de ise ligde 12, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkarken, sadece 1 gol atabildi.

Öte yandan pazar günü Adanaspor ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak sarı kırmızılılarda stoper Giray’ın sağ alt baldırında ağrı olduğu, oyuncunun iki gündür takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!