Enduro antrenmanları nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Enduro antrenmanları nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 16:27

BODRUM’da bu hafta sonu yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1’inci Ayak Yarışları öncesi kentte antrenman yapan motosikletçiler, zorlu parkurdaki performanslarıyla nefes kesti. Antrenmanlarda iki sporcu düşerek, hastanelik oldu.

Haberin Devamı

Enduro antrenmanları nefes kesti

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Halikarnas Motor Sporları tarafından 2-3 Nisan tarihinde Yokuşbaşı parkurunda düzenlenecek Türkiye Enduro Şampiyonası 1’inci Ayak Yarışları için antrenmanlar sürüyor. Hafta sonunda Bodrum’da buluşan İzmir, Marmaris, Fethiye, Bodrum ve Aydınlı motosikletçiler zorlu parkurda antrenman yapıyor.

Enduro antrenmanları nefes kesti

Bodrumlu motosiklet tutkunlarının büyük ilgiyle izlediği antrenmanlar, yarışma gibi kıyasıya mücadele içinde geçiyor. Antrenmanlarda Milas ve Fethiye ilçelerinden iki motosikletli düşerek hastanelik oldu. Yarışmalara katılacak Bodrum Devlet Hastanesi Eczanesi’nde görevli kadın sporcu Kabaş, "Bodrum etabı zor bir etap. Daha çok erkekler düşünülerek hazırlanan parkurlarda mücadele etmemizi gerekiyor. Bir kadın için oldukça zor olan bu spor, Bodrum’daki parkurda daha da zor olacak. Avantajımız ise bildiğimiz arazi şartlarında yarışacak olmamız" dedi.

Haberin Devamı

Enduro antrenmanları nefes kesti

Yarışmalara 193 erkek ve 5 kadın sporcunun katılacağını belirten TMF Yönetim Kurulu Üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, "Spor turizmin geleceğidir. Bodrum’da artık spor turizminin merkezi olma özelliğini kazanmıştır. Amacımız turizm bölgesinde daha büyük organizasyonlar ve uluslar arası yarışmalara imza atmak. Hafta sonundaki şampiyonaya ise ilgi şimdiden çok büyük nefes kesen mücadeleler yaşanacak" dedi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!