Ege'nin ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Egenin ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2013 00:00

EGE Üniversitesi bünyesindeki Radyo Ege Kampüs Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Beyazıt Öztürk, Hayko Cepkin, Gökçe, Erdem Kınay, Gülden Mutlu, Geveze ve Mehmet Erdem'inde katılıp ödül aldığı törende renkli görüntüler yaşandı.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Radyo Ege Kampüs Ödülleri 2013 kapsamında yapılan oylamalar sonucu en iyiler belli oldu. 16 farkı kategoride 81 bin 662 kişinin oylamasıyla seçilen 2013'ün en iyileri için tören düzenlendi. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezi'ndeki törende yüzlerce öğrenci ve akademik kadro hazır bulundu. Günün sürprizi ise ödüllerini almak için öğrencilerle buluşan ünlü şovmen, Beyazıt Özürk, rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, pop müziğin güzel ismi Gökçe, ünlü aranjör Erdem Kınay ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mehmet Erdem ile ünlü radyo programcısı Geveze yoğun ilgiyle karşılaştı.

Egenin ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

Radyo Ege Kampüs Ödülleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fazıl Apaydın, “2001 yılında faaliyete geçen radyomuz bu zamanlara kolay gelmedi. Herkes gece gündüz demeden çok çalıştı. Şimdi de tam bir ay önce yayın hayatına başlayan bir televizyon kanalımız var. Bana geçen yıllarda 2013 yılında televizyon kanalı kuracağımızı söyleseler hayatta inanmazdım. Ama şimdi herşey ortada” dedi. üç saat süren ödül töreninde ise oylamaya katılan 105 sanatçı ve programcı arasından En İyi Magazin Programı Magazin D, En İyi Spor Programı Stadyum, En İyi Radyo Programı Geveze, En İyi TV Programı Beyaz Şov adına Beyazıt Öztürk, Yaşam Boyu Onur Ödülü Kenan Işık, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Mehmet Erdem, En İyi Düet Kategorisinde Emre Aydın ve Gülden Mutlu, En İyi Şarkıda Gökhan Türkmen Bitmesin ile, En İyi Albüm OZan Çolakoğlu, En İyi Kadın Sanatçı Gökçe, En İyi Erkek Sanatçı Hayko Cepkin, En İyi Aranjör Erdem Kınay, En İyi Grup Zakkum ve En İyi Cover Şarkı Aydülge ödül aldı. Ödül kazanan sanatçılar adına dikilen fidanlar için sertifikalar da verildi.

Egenin ödülleri sahiplerini buldu

İZMİR'İN FARKI ORTADA
Ödülünü almak için sahneye çıkan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, “İyi bir sezon geçiriyoruz. Yalan Dünya ve Beyaz Şov tüm hızıyla devam ediyor. 15 Haziran'da ara vereceğiz. Kimse sormadan ben söyleyeyim evlenmeyi düşünmüyorum ve gemilerde talim var şarkısını söylemem” dedi. ödülünü bu hafta yayınlanacak olan televizyon programında göstereceğini ifade eden Öztürk, “İzmir'in farkı ortada. Ve bu hiç bir zaman değişmez” dedi. En İyi Erkek Sanatçı ödülünü alan Hayko Cepkin ise “Geçen yıl da aynı ödülü almıştım. Bu yıl da aldım ve önümüzdeki yıl için de bekliyorum. Adımız fidanlarda yaşayacak ve tohumlar fidana, fidanlar ağaca ağaçlar ise anlamayana diyerek sözümü bitiriyorum” dedi.

Haberin Devamı

Egenin ödülleri sahiplerini buldu
Egenin ödülleri sahiplerini buldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!