DSP liderinden çocuklara uyarı

Güncelleme Tarihi:

DSP liderinden çocuklara uyarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2009 00:00

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, İzmir’in Çiğli İlçesi’nde partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Öztürk ve Çiğli belediye Başkan adayı Abdurrahman Tekin ile birlikte seçim otobüsü üzerinden halka seslendi.

Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında seçim meydanlarında gerçekleşen atışmaları eleştirerek, “Siyasette çözüm, proje, vizyon yok. Bir de televizyon ekranlarından haberler için 18 yaşından küçük çocuklar izlemesin işareti konması gereken bir noktaya geldik. Çünkü Erdoğan’ı dinleyen çocuklar olumsuz etkilenebilir” diye konuştu.
Emekliler eziliyor
DSP Lideri Sezer, Çiğli Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge işsizliğin katlanılamaz durumda olduğunu, gençlerin geleceğe umutla bakamadığını, çiftçi, esnaf ve emeklinin yaşam koşularının altında ezildiğini dile getirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın seçim meydanlarında dövüş siyaseti yaptığını söyledi. Sezer, Erdoğan ile Baykal arasında seçim meydanlarında gerçekleşen atışmaları eleştirerek, “Siyasette çözüm, proje, vizyon yok. Bir de televizyon ekranlarından haberler için 18 yaşından küçük çocuklar izlemesin işareti konması gereken bir noktaya geldik. Çünkü Erdoğan’ı dinleyen çocuklar olumsuz etkilenebilir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!