Dilara'dan iyi haber var

Güncelleme Tarihi:

Dilaradan iyi haber var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 00:00

Lise 2’nci sınıf öğrencisi Dilara Başaran'nın 1 aylık yoğun tedavisinin ardından sevindirici haber geldi.

Haberin Devamı

DOKUZ Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Lise Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Dilara Başaran, geçen 6 Aralık’ta, saat 07.30 sıralarında, sınıfa kitaplarını bıraktıktan sonra kantine gitmek için arkadaşlarının yanından ayrıldı. Dilara, koridordaki demir korkulukların yanında bulunduğu sırada dengesini kaybederek 4’üncü kattan beton zemine düştü.
Arkadaşlarının yardım çığlıklarına koşan yöneticilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, Dilara’yı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Acil servisteki müdahalelerin sonrasında Dilara, sağlık durumu ağır olduğu için yoğun bakıma yatırıldı. Babası bir ilaç dağıtım firmasının bölge temsilciliğini yapan, olay tarihinden yaklaşık bir hafta önce de üniversitesi öğrencisi kız arkadaşının yanına taşınan Dilara’nın tedavisine burada devam edildi.

Haberin Devamı

Yaşama tutundu
Düşmenin etkisiyle vücudunda çok sayıda kırık bulunan ve yaşamasının mucizelere bağlı olduğu bildirilen Dilara’dan yaklaşık 1 aylık yoğun tedavinin ardından sevindirici haber geldi. Mucizeyi gerçekleştirerek yaşama tutunan Dilara, kısa süre önce sağlık durumundaki düzelmeler göz önüne alınarak normal servise alındı. Dilara’nın bundan sonraki tedavisinin ortopedi servisinde devam edeceği, hayati tehlikesinin kalmadığı açıklandı. Dilara’dan gelen mutlu haberler, endişeli bekleyişteki hem ailesini hem de arkadaşlarını sevince boğdu.

Dilaradan iyi haber var

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!