Çünkü hayat paylaştıkça güzel

Güncelleme Tarihi:

Çünkü hayat paylaştıkça güzel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 11:35

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde "Atma Paylaş, Hayat Paylaştıkça Güzel" sloganıyla başlatılan 'Atma Paylaş' kampanyası kapsamında kullanılabilir durumda olup kullanılmayan ihtiyaç fazlası eşyalar evlerden teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Haberin Devamı


Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Atma Paylaş' kampanyası ile evlerde kullanılabilir durumda olup kullanılmayan ihtiyaç fazlası eşyalar randevu sistemi ile evlerden teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Bodrum dışından gelen isteklere de cevap verilen kampanya ile Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı, Fethiye Kaymakamlığı, Göç İdaresi Çalışma Grup Başkanlığı, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, Aydın Emniyet Müdürlüğü, Aydın Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi ve Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne 250 koli kadın, erkek ve çocuk kıyafeti ile bebek bezi hazırlandı. Hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve mültecilere verilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu belediye başkan yardımcısı Mehmet Kocair "Bir kişinin ihtiyacı olmayan ancak kullanılabilir durumda olan bir ürün, malzeme veya eşya bir başka vatandaşımızın işine yarayabilir, ihtiyacını görebilir. Bu nedenle toplumsal bilinci arttırma etkinlikleri kapsamında Atma Paylaş kampanyasını başlattık, çok da yararlı olduğunu gördük. Bu nedenle kampanyayı sürdüreceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!