Bornova'da paintball turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Bornovada paintball turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 01:05

BORNOVA Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Üniversitelerararası Paintball Şöleni, Homeros Vadisi'nde başladı.

Haberin Devamı

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında dev bir organizasyona imza attı. "19 Mayıs Üniversitelerarası Paintball Şöleni", Homeros Vadisi"deki dostluk maçı ile başladı. Açılış karşılaşması üniversiteler ve ilçe belediyelerin temsilcileri arasında oynandı.

Bornovada paintball turnuvası


Ege Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr.Yeşim Kirazlı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Genel Sektereri Levent Gökçeer, İzmir Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Merdan Hekimoğlu, Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Vezir Aslan, Gaziemir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer, Dikili Belediyesi Meclis Üyesi Murat Durak, Bornova Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Boyacı ve Eray Büyük ile öğrenciler, "Bu Bayram hepimizin Bayramı" mesajı için kıyafetlerini giydi. Konu renkler ve dostluk olunca, objektiflere de bu renkli görüntüler yansıdı.

Haberin Devamı

Bornovada paintball turnuvası


Katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da heyecana ortak oldu. Oyun parkurlarında deneme atışları yapan Başkan Atila, "19 Mayıs coşkusunu üniversitelerimizle birlikte yaşayalım istedik. Ayrıca, öğrencilerimizi sadece Bornova değil İzmir için çok önemli bir değer olan Homeros Vadisi'nde kentin kalabalağı ve stresinden uzaklaştırmayı, kaynaşıp dostluklar kurmalarını amaçladık. Bugün yanımızda olan tüm katılımcılara ve üniversitelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında İzmir'in 8 üniversitesinden 10'ar kişilik takımlar karşı karşıya gelecek ve Gençlik Haftası'nı attıkları toplarla adeta renk cümbüşüne çevirecek. Çeyrek ve yarı final müsabakalarının ardından finalde içlerinden bir üniversite ipi göğüsleyecek ve şölenin şampiyonu olacak. Şampiyon olan takımın oyuncularına birer adet tablet bilgisayar hediye edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!