Bornova'da dans rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Bornovada dans rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 01:24

BORNOVA Belediyesi ile Ege Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen "Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali" yoğun ilgi gördü. Beş kategoride 350 dansçının yarıştığı festival renkli görüntüleri sahne oldu.

Haberin Devamı

Bornova Belediyesi, dünyanın en ünlü dansçılarını İzmirli hayranları ile buluşturdu. Ege Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen "Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali" Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Festivale dünyanın dört bir yanından 350 dansçı katılırken, Büyük Park en hareketli günlerinden birini yaşadı. Özellikle Festival kapsamındaki 'Hip Hop For Life' yarışması büyük ilgi gördü. 60 dansçının beş kategoride finale kaldığı yarışma nefesleri kesti.

Bornovada dans rüzgarı


Alanında dünyanın en önemli isimleri olan dansçılar performansları ile alkışlandı. Onlara hayranları ve tiyatroyu dolduran yüzlerce dans tutkunu eşlik etti. Yarışmada hip hop kategorisinde Kazakistan'dan Nazyma, popping kategorisinde Fransa'dan Niako, feel the drum kategorisinde Almanya'dan Timmothy, bireysel breakdans kategorisinde Ankara'dan Jester, breakdans grup kategorisinde ise İsrail'den Unstopables birinci oldu.

Bornovada dans rüzgarı


Ege Üniversitesi Hiphop, Halk ve Latin Dansları Topluluğu, Moonstar Dans Takımı, İzmir Flash Mob Grubu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Hip Hop Topluluğu ve Karşıyaka Anadolu Lisesi Dans Grupları da festivale ayrı bir renk kattı.

Bornovada dans rüzgarı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!