Altay'da iç savaş

Güncelleme Tarihi:

Altayda iç savaş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2013 01:15

Altay Yönetimi, Levent Köstem’in 2 yıl önceki istifasını yürürlüğe koyunca ortalık fena karıştı

Haberin Devamı

ALTAY’da eski Başkan Ömer Hızlıok ve 74. dönemde görev yapan tüm yöneticilerin hesaplarda usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevkedilmesinden sonra bu kez Levent Köstem krizi patlak verdi. Niyazi Konuşmaz başkanlığındaki yeni yönetim, Kulüp Doktoru ve Disiplin Kurulu Başkanı Köstem’in, iki yıl önce gönderdiği istifa dilekçesini yürürlüğe koyarak kulüp üyeleğini ve disiplin kurulu başkanlığını düşürdü. Köstem’in görevine yedek üye Sadettin Ünlü atandı.

NİYAZİ Konuşmaz, Aslan Savaşan ve eski başkan Melih Tandoğan hakkında 29 Haziran’daki kongre öncesi savcılığa suç duyrusunda bulunduğunu hatırlatan Köstem, “Bu isimler, önceki dönemde 2 milyon TL’nin üzerinde naylon faturayla kulübü zarara uğrattı. Ortaya çıkardığım için bu kararı aldılar. Hızlıok döneminde bana sorulmadan kulübe doktor atandığı için istifa ettim ama yönetimin ricasıyla geri alıp görevime döndüm. Bunlar da istifa mektubumu bulup, yürürlüğe koymuşlar” dedi.

Haberin Devamı

ALTAY’a 25 yıl külüp doktoru olarak karşılıksız hizmet ettiğini söyleyen Köstem, “Kendilerine bakmadan Ömer Hızlıok’u kulüpten atmaya çalışıyorlar. Savcılık, şikayetim üzerine dava açarsa üyelikleri düşer. Tüm belgeler elimde. Beni istemeyeni ben de istemem. Futbolcu simsarı değil hekimim. Niyazi Konuşmaz’ın başkan olduğu yerde zaten söze gerek yok” diye konuştu. Melih Tandoğan dönemiyle ilgili davanın devam ettiğini belirten Konuşmaz ise, “Alnımız açık” ifadesini kullandı.

“KÖSTEM’in şikayeti şahsi mesele” diyen Konuşmaz, şöyle devam etti: “Suç duyurusu bana ulaştı. İfadeye çağrılırsam giderim. Kulübe verdiklerim ortada. Altay kimsenin rant kapısı ya da hayır kurumu değil. Kendisini kulüp doktoru olarak kabul etmediğimiz için böyle yapıyor. Altay sayesinde bir yere gelenlerin hırsı üzücü. Resmi olarak bir değil, iki kere istifa etmiş. Biz de istifasını yürürlüğe koyduk.” Konuşmaz, hesaplardaki incelemelerin de sürdüğunu ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!