Aile faciası

Güncelleme Tarihi:

Aile faciası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzmirli işadamı, karısının ve biricik oğlunun boğazını kestikten sonra oturdukları apartmanın 8'inci katından atlayarak hayatına son verdi.

CİNNET getiren tavuk çiftliği sahibi Yıldırım Okan Sunsal, önce, DEÜ'de öğretim görevlisi eşi Reyhan (42) ile Amerikan Koleji İlköğretim Okulu öğrencisi Can'ın (11) canına kıydı; ardından da Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki evinin balkonundan atladı.

Herhangi bir not çıkmadı

OLAY, 57 yaşındaki işadamı Sunsal'ın cesedinin otopark görevlisi tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı. Cesetler otopsi için Adli Tıp'a götürülürken, dairede yapılan araştırmada olayı açıklayacak herhangi bir not veya mektup bulunmadı.

Bayramda taşınacaklardı

APARTMANDA 1.5 yıldır kiracı olarak oturan çiftin bayram tatilinde İnönü Caddesi'ndeki evlerine taşınmayı planladıkları öğrenilirken, polis, olayın kıskançlık veya başka bir sorun yüzünden kaynaklanmış olabileceği olasılığı üzerinde duruyor.

Maddi sıkıntısı yoktu

SUNSAL’ın, apartman sahibi olduğu, Seferihisar'da iki çiftliği bulunduğu, iki adet son model jeep kullandığı belirtildi. Sunsal'ın içine kapanık olduğu ve komşularıyla dahi konuşmadığı belirtilirken, aileyi tanıyanlar olayın tek açıklamasının cinnet olduğunu öne sürdüler.

Mustafa Saim Yalısı Apartmanı'nın 8'inci kat penceresinden atlayarak can veren Yıldırım Okan Sunsal'ın üzerinde sadece külot ve atlet olduğu görüldü. Yakınları, işadamının, eşi Reyhan'ı çok kıskandığını söylediler. Ailenin tek çocuğu Can ise, Özel Amerikan Koleji İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisiydi.

OLAY, Mithatpaşa Caddesi No: 654'teki Mustafa Saim Yalısı Apartmanı'nda meydana geldi. İzmir'de çok sayıda gayrimenkulu olan ve acenteliğini yaptığı Aksigorta'dan üç yıl önce ayrılıp Seferihisar'da tavuk çiftliği kuran 57 yaşındaki Yıldırım Okan Sunsal'ın cesedi sabah saatlerinde oturduğu apartmanın sahile bakan kısmında otopark görevlisi tarafından bulundu. Apartman kapıcısı İbrahim Çetin'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, sadece üzerinde atlet ve külot bulunan Sunsal'ın bahçenin demir korkuluklarının üzerine düşerek öldüğünü belirledi. Cesedin yanında bir adet kanlı bıçak bulundu.

Korkunç manzara

AİLENİN oturduğu dairenin kapısını açan olmayınca çilingir çağıran polis, Yıldırım Okan Sunsal'ın 42 yaşındaki eşi Reyhan Sunsal ve 11 yaşındaki oğulları Can Sunsal'ın yatak odasındaki cesetleriyle karşılaştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Bölümü'nde öğretim görevlisi olan ve aynı zamanda özel bir dershanede öğretmenlik yapan Reyhan Sunsal'ın 2, Özel Amerikan İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Can Sunsal'ın ise 8 yerinden bıçaklanıp boğazlarının kesilerek cöldürüldüğü anlaşıldı.

Haberin Devamı

Cinayet ve intihar

POLİS ve savcılık tarafından yapılan ilk incelemede, Yıldırım Okan Sunsal'ın tartıştığı eşini öldürdüğü, ardından gürültüye uyanan çocuğunu da bıçakladıktan sonra salon penceresinden elinde bıçakla atladığı ihtimali ağırlık kazandı. Cesetler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, dairede yaptığı araştırmada, olayı açıklayacak herhangi bir not veya mektup bulamadı. 1.5 yıldır apartmanda kiracı olarak oturan çiftin bayram tatilinde İnönü Caddesi'ndeki kendilerine ait apartmana taşınmayı planladıkları öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!