Abalıoğlu’nun bayrağı Mısır’da dalgalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Abalıoğlu’nun bayrağı Mısır’da dalgalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2009 22:54

Denizli’nin köklü kuruluşlarından Abalıoğlu Tekstil, Mısır’da kurduğu fabrikayı Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in katıldığı törenle açtı.

Haberin Devamı

İskenderiye Borg El Arab’da 184 dönüm arazi üzerine 24 bin metrekare kapalı alana sahip tesis, yılda 5 bin ton üretim kapasitesine sahip. 1990’da “Abalıoğlu” adıyla başladıkları yolculuğun, CSA Textile Egypt ile yepyeni bir boyut kazandığını belirten şirket yetkilileri, “Global pazarda, düşüncelerin deneyimle ve inançla birleştiği yeni bir pencere açılıyor. Fabrikamızın bayrağı artık Mısır’da dalgalanıyor” dedi.

Toyota Avensis için test sürüşü daveti

EGE Bölgesi’nde kurulan ilk Toyota Plaza olan ‘Toyota Plaza Borovalı’ yeni Toyota Avensis ile sürüş keyfi yaşamaya davet ediyor. Otomobil,  D sınıf klasmanında piyasaya sunulan ve 3 farklı motor seçeneği ile klasmanının en az yakıt harcayan otomobili konumunda.  Toyota Plaza Borovalı Genel Müdürü Erkan Pehlivan,  “Yeni Avensis ile otomobilinizden hiç inmek istemeyeceksiniz” diye konuştu.

Aliağa’da TOKİ evleri satışta

Haberin Devamı

izmir’in Aliağa İlçesi’nde belediyenin arsa karşılığı yaptırdığı TOKİ konutları satışa çıkarılıyor. Yeni Mahalle’de yapılan 109 metrekarelik 85 daireden 39’u 73 ile 86 bin TL arasında değişen fiyatlarla 4 Mart’ta ihaleye çıkacak. Başkan Tansu Kaya, tapuda gecekondu önleme bölgesi olarak ayrılan araziyi 85 daire karşılığında TOKİ’ye tahsis ettiklerini ve TOKİ’nin de bu alana toplam 500 daire inşa ettiğini hatırlattı. Satışlara yoğun ilgi beklediklerini kaydeden Kaya, “Arsanın eder değeri 600 bin TL civarında. Belediyemiz ciddi bir gelir elde edecek” dedi.

Teras Park’ın Suzuki talihlisi

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

DENİZLİ’de Teras Park Alışveriş Merkezi’nin Akbank’ın ortaklaşa düzenlediği cip kampanyasının talihlisi Sezgin Sayın, aracına kavuştu. Kampanyanın talihlisi Sezgin Sayın,  Teras Park’ta gerçekleştirilen törenle Akbank Teras Park Şube Müdürü Nurhan Çeltik’ten aracının anahtarını teslim aldı. Büyük sevinç yaşadı

Anahtar teslimi sırasında oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Sezgin Sayın, ailesi ile birlikte geldiği Teras Park’tan otomobille ayrılmanın sevincini yaşadı. Teras Park’ta bulunan mağazalardan Axess kartıyla alışveriş yapan vatandaşlar lar arasında düzenlenen Suzuki Vitara Kampanyası’nda milli piyango İdaresi yetkilisi tarafından yapılan çekilişte talihli Sezgin Sayın olmuştu.

Haberin Devamı

DTO’da Özer yeniden başkan oldu

DENİZLİ Ticaret Odası’nda geçen hafta yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ardından, Yönetim Kurulu ve Meclis başkanı seçimleri de yapıldı. Yönetim kurulu Başkanlığı’na Necdet Özer yeniden seçildi.

11 üye belirlendi

Yönetim Kurulu’nun 11 üyesi, 82 meclis üyesi tarafından belirlendi. Meclis başkanlığı seçimleri için de Necdet Özer’in listesinden meclise giren Mehmet Gökçe ve Sadri Aslan aday oldu. Sadri Aslan 37 oyda kalırken, 40 oy alan Mehmet Gökçe, Denizli Ticaret Odası’nın meclis başkanı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!