Yaşı da, Taliban iddiası da yalan mı?

Güncelleme Tarihi:

Yaşı da, Taliban iddiası da yalan mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 10:16

Almanya’nın Freiburg kentinde yargılanmasına devam edilen tıp öğrencisi Maria L.’nin katil zanlısı Hüseyin K.’nın yaşıyla ilgili yeni bir tartışma başladı.

Haberin Devamı

MAHKEME başkanı, Hüseyin K.’nın İran’da yaşayan babasıyla konuştuğunu anlattı. Hakim, ‘baba’nın Hüseyin K.’nın 1984 doğumlu olduğu bilgisini verdiğini söyledi. Hakim, önceki duruşmada Hüseyin K.’nın İran'da yaşayan annesiyle konuştuğu telefon numarasını verdiğini, bu numarayı aradıklarını ve telefonda konuştukları kişinin kendisini Hüseyin’in babası olarak tanıttığını da anlattı.

YAŞI DA TALİBAN İDDİASI DA YALAN MI?
Sanık Hüseyin K. ise daha önce verdiği ifadede babasının Taliban'a karşı savaşırken öldüğünü söylemişti. Almanya'ya ilk geldiğinde de yaşının 17 olduğunu beyan etmişti. Mahkemede ise yaşıyla ilgili yalan beyanda bulunduğunu itiraf etmişti. Yapılan tıbbi kontrolde sanığın yaşı 25 olarak tahmin edilmişti.

MARIA L.’Yİ VAHŞİTE KATLETMİŞTİ
Hüseyin K. 14 ay önce evine giden Maria L.’yi durdurmuş, önce genç kızı bayıltana kadar dövmüştü. Ardından cinsel saldırıda bulunduktan sonra baygın halde nehre atmıştı. Genç kızın cansız bedeni günler sonra nehir kıyısında bulunmuştu.
Hüseyin K. yapılan soruşturma sonunda geçen yıl aralık ayında yakalanmıştı. Sanık mahkemedeki ilk duruşmasında suçunu itiraf etmişti.
Hüseyin K. 2015 yılında bulunduğu Yunanistan'da da bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!