Washington Post: Tuzağa düşürülecektik

Güncelleme Tarihi:

Washington Post: Tuzağa düşürülecektik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 18:17

ABD’li Washington Post (WP) gazetesi, Project Veritas adlı sağcı aktivist grupla bağlantıları bulunan bir kadının Cumhuriyetçi Parti Alabama Senatörü adayı Roy S. Moore hakkındaki ‘kürtaj’ iddiasıyla kendilerini tuzağa düşürmek istediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Pazartesi günü WP muhabirine açıklamalarda bulunan ve adı Jaime T. Phillips olarak açıklanan kadın, 15 yaşındayken birlikte olduğu Senatör adayı Moore’dan çocuk aldırdığını iddia etmişti.

AÇIKLAMA YAPILDI

W.P. gazetesi Phillips’in ifadelerinde tutarsızlıklar olduğunu, gazetecileri kandırdığını ve Moore’un siyasi kariyerini etkilemek adına böyle bir hikaye uydurduğunu bildirdi. WP çalışanlarının, Phillips’i çektiği gizli videolarla tanınan muhafazakâr grup Project Veritas’ın ofisine girerken gördüğü belirtildi. James O’Keefe tarafından yönetilen grup, gazetecileri hedef almasıyla biliniyor. Washington Post'un Genel Yayın Yönetmeni Martin Baron, Phillips ile ‘yalan haber’ yapıp itibarlarının zedelenmek istendiğini belirtti. Baron, “Project Veritas’ın niyeti, net olarak bizi tuzağa düşürmekti” dedi.

BAKMADAN GEÇME!