Türk işadamının katil zanlıları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Türk işadamının katil zanlıları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 17:18

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletindeki Ludwigshafen kentinde geçen hafta salı günü kaçırılan ve cuma günü ölü bulunan işadamı İsmail Torun’un katil zanlısı üç kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

CİNAYETİ soruşturan Frankenthal Başsavcılığı ve Ludwigshafen Kiriminal Dairesi Cinayet Masasının ortaklaşa yaptıkları basın açıklamasında, iş adamını katleden ve cinayetle suçlanan 3 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Yaşları 49 ve 37 olan iki kişi ile 42 yaşındaki bir kadının cinayet suçlaması ile hakim karşısına çıkarıldığı ve tutuklandığı vurgulanan basın açıklamasında; “26 Kasım 2016 tarihinde bir İtalyan iş adamının öldürülmesinde de bu çetenin parmağı olma ihtimalinin de olduğu sanılıyor” denildi.

Açıklamada soruşturmanın devam ettiği, görgü tanıklarının Ludwigshafen Kiriminal Dairesinin 0621/963-2773 numaralı telefona veya zkiludwigshafen@polizei.rlp.de adresine mail olarak ulaştırılması istendi. Ayrıca Ludwigshafen Polis Merkezi’nin güvenilir telefon hattı olan 0621-564400 numaralı telefona da bilgi verilebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

KENDİSİNİ FEDA MI ETTİ?

Geçen Salı günü kaçırılan üç çocuk babası İsmail Torun, Cuma günü Ludwigshafen yakınlarındaki Bad Dürkheim kasabasında ormanlık alanda ölü bulunmuştu. Torun’un bu olaydan iki hafta önce tehdit aldığı öğrenildi. Tehdit edildiğini ailesiyle arkadaşlarına anlatan Torun’un ailesini korumak adına fidye karşılığı serbest kalması için kendisini feda ettiği konuşuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!