San Francisco'da ilginç nişan

Güncelleme Tarihi:

San Franciscoda ilginç nişan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2008 00:00

Dünyanın en çok ziyaret edilen 11’nci internet sitesi olan ’orkut.com’un kurucusu ve sahibi Orkut Büyükkökten (32), erkek arkadaşı Derek Holbrook ile nişanlandı.

Orkut ve nişanlandığı iddia edilen erkek arkadaşının birlikte fotoğrafları San Francisco Balesi’nin bir gösterisinde çekildi. Silikon Vadisi’nin dedikodu haber sitesi olan Valleywag.com’da yer alan habere göre ikili, Google yöneticilerinden Marissa Mayer ile birlikte görüntülendi. Orkut Büyükkökten’in Roberto Cavalli imzalı kıyafet giydiği belirtilen fotoğrafta, kendisinden 10 yaş küçük olan 22 yaşındaki erkek arkadaşı Derek Holbrook’un Dolce&Gabbana marka takım elbisesi içinde görülüyor. İkilinin eşcinsel evliliğin serbest bırakıldığı California’da evlenebileceği de iddia ediliyor.

Google’ın patronları Larry Page ve Sergey Brin’in Stanford Üniversitesi’nden yakın dostu ve çalışma arkadaşı olan Orkut Büyükkökten, ’orkut.com’u Konya Meram Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra gittiği ABD’nin Stanford Üniversitesi’nde öğrenciyken kurdu. Brezilya ve Hindistan’da en popüler internet sitesi olan Orkut Büyükkökten’in kurduğu "orkut.com" şimdi Google çatısı altında sosyal iletişim ağı olarak hizmet veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!