Şam'da kanlı gün

Güncelleme Tarihi:

Şamda kanlı gün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 16:16

Suriye'de muhalif İslam Ordusu'nun, başkent Şam'a düzenlediği füze ve roket saldırılarının ardından, Esad güçlerine bağlı savaş uçakları, başkentin Doğu Guta bölgesini bombaladı. Hava saldırılarında 65 kişinin öldüğü, 150'den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi. Ölen ve yaralananlar arasında çok sayıda çocuk da var.

Haberin Devamı

Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nden (LCC) yapılan açıklamaya göre, İslam Ordusu'nun düzenlediği saldırıdan sonra, orduya ait savaş uçakları, Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Duma ilçesi, Cobar, Arbin, Kafr Batna, Ayn Terma beldelerinde muhaliflerin yaşadığı bölgeleri bombaladı.

Şamda kanlı gün

Rejim güçlerince bombalanan Doğu Guta...

AA'nın haberine göre, açıklamada, rejimin hava saldırılarında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 65 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 150 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Şamda kanlı gün

Rejim güçlerinin saldırılarının ardından Duma'daki bir sahra hastanesi...

Haberin Devamı

Şamda kanlı gün

Yaralı bir genç ve hayata döndürülmeye çalışılan küçük bir çocuk...

Şamda kanlı gün

Şamda kanlı gün

MUHALİFLER ŞAM'I VURDU

Muhalif İslam Ordusu'nun 70 roket ve havan mermisi kullandığı saldırıda; biri polis, yedi kişinin öldüğü açıklanmıştı.

Roket saldırılarının ardından Şam'ın merkezinde sokakların boşaldığı ve insanların genelde evlerinden çıkmadığı görüldü.

İslam Ordusu lideri Zahran Alluş, iki gün önce yaptığı açıklada, Duma'daki hava saldırılarına karşılık olarak Şam'a roket saldırısı düzenleyeceklerini söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!