Potansiyelinizi keşfedin

Güncelleme Tarihi:

Potansiyelinizi keşfedin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 09:58

Almanya’da göçmen kökenli gençlerin eğitimine destek vermek, meslek ve iş konusunda danışmanlık yapmak amacıyla kurulan Stiftung: Bildung! Eğitim! Vakfı’nın mentöring projeleri kapsamındaki etkinliklerine bir yenisi daha ekleniyor.

Haberin Devamı

VAKIF, mentöring projesiyle Türk kökenli çocukları teşvik için, onların yoğun bulunduğu okullara, üniversite öğrencisi veya mesleğinde başarılı gençleri gönderiyor. Bu gençler, öğrencilere örnek oluyor ve yol gösteriyor.

Kuzey Ren Vestfalya’da başlayan mentöring projesi, şimdi Essen’de. Essen’de bu akşam saat 18.30’da başlayacak etkinlikte Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Holger Baumann, TEMA Vakfı’nın Genel Müdürü Handan Anapa, Kuzey Ren Vesfalya Türk Veli Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Aysun Aydemir, Essen Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Andreas Bomheuer, Talentmetropole Ruhr Genel Müdürü Bernd Kreuzinger, Almanya Türk Veliler Derneği Eş Başkanı Dr. Ali Sak, HWG şirketinin kurucusu ve sahibi Jacqualine Bakir Brader, Bielefeld Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Profesörü Dr. Yüksel Ekinci, Dortmund Üniversitesi Dil Bilimi Profesörü Dr. Ludger Hoffman , IKUA Vakfı’nın Başkan Vekili Bora Şahin, yönetim kurulu üyesi Saadettin Tüzün, genel müdür Joachim Menge, başkan yardımcısı ve Mentöring Proje Sorumlusu Engin Olguner konuşacak.
Toplantı Stadtbibliothek Essen, Hollestr. 3 Essen adresinde yapılacak.

Haberin Devamı

İŞADAMI KEMAL ŞAHİN, ÖYKÜSÜNÜ ANLATACAK
Stiftung Bildung Eğitim Vakfı kurucusu ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, başarı hikayesini anlatacağı kahvaltılı sohbet toplantısı düzenliyor. Essen’de Restoran Nirvana Alfredstr. 99 adresindeki toplantı, yarın saat 10.30’da başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!