‘Parfüm’den kötü kokular yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

‘Parfüm’den kötü kokular yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 07:00

Kapılarını 1828 yılında açan dünyanın en eski parfüm evlerinden Guerlain’ın kurucu ailesi zor günler geçiriyor. Aile işini emekli olduğu 2002’ye kadar 50 yıl boyunca sürdüren Fransa’nın en zenginlerinden Jean-Paul Guerlain’in sevgilisi ile tek oğlu mahkemelik oldu.

Haberin Devamı

Oğul Stephane Guerlain, 64 yaşındaki Danimarkalı Christina Kragh Michelsen’ı, alzheimer hastası babasından (85) faydalanmakla suçluyor. 2005 yılından beri Guerlain ile birlikte olan Kragh ise birlikteliğinden finansal çıkarı olmadığını, bunu sevgiden yaptığını savunuyor. Kragh daha önce Guerlain’ı ihmal etmekle suçlandığı bir davada beraat etmişti.

KARAR CUMA GÜNÜ

İlk duruşması Paris’in dışındaki Versailles’de görülen davayı Stephane’nın kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Kragh açtı. Duruşmada Kragh’ın avukatı, Stephane’nin müvekkilinden ‘nefret ettiği için kötü niyetle hareket ettiğini’ savundu. Kragh da “Stephane eve geldiğinde beni her yerde takip ediyor. Rahatsız ediyor” dedi. Stephane’in avukatı ise müvekkili için “10 yıldır babasının çıkarlarını korumaya çalışan son derece yorgun bir adam” nitelemesi yaptı. Duruşmada Stephane Guerlain’in Kragh’a hakaret ederek boğmakla tehdit ettiği bir ses kaydı da dinletildi. Kragh’ın 70 bin Euro tazminat talep ettiği davaya ilişkin kararın cuma günü açıklanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!