Ortadoğu'da patlamalar kesilmiyor

Güncelleme Tarihi:

Ortadoğuda patlamalar kesilmiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2001 00:00


Haberin Devamı

İsrail'in orta kesimindeki Yahud kentinde, iki bomba yüklü aracın arka arkaya infilak ettiği, patlamalarda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Yetkililer, bombalardan birinin park yerinde bulunan bir araca yerleştirildiğini, birincisinden birkaç dakika sonra meydana gelen ikinci patlamayla ilgili ayrıntıların henüz açık olmadığını kaydetti.

Polis, bombalı saldırının meydana geldiği iki alanı kordon altına alırken, bomba uzmanları da incelemelerine başladı. Saldırıların sorumluluğunu henüz üstlenen olmazken, polis kaynakları patlamaların arkasında Filistinli militanların olabileceğini söyledi.

BATI ŞERİA'DA İSLAMİ CİHAD ÜYESİ 3 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu dün, Batı Şeria'da Quabatya yakınlarında üç İslami Cihat militanını öldürdü. İsrail radyosunun Filistinli kaynaklara dayanarak verdiği haberde,İsrail saldırı helikopterinin militanların bulunduğu otomobile yaptığıfüze saldırısı sonucu Muhammed Bichara, Sameh Deib ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin öldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Militanların otomobillerinin patlayıcı yüklü olduğunu ve bu kişilerin İsrail'e karşı bir saldırı hazırlığı içinde olduklarını haber veren radyo, helikopterden militanlara sekiz füze fırlatıldığını kaydetti.

Görgü tanıkları, öldürülen kişilerin İslami Cihad militanları olduğunu söylediler. Muhammed Bichara'nın, örgütün Batı Şeria'daki liderlerinden biri olduğu açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!