Moskova’da Türklere silahlı saldırı: Bir ölü

Güncelleme Tarihi:

Moskova’da Türklere silahlı saldırı: Bir ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 00:00

Rusya’nın başkenti Moskova’da dört Türk vatandaşı önceki gün silahlı saldırıya uğradı. Açılan yaylım ateşi sonucunda ağır yaralanan Türklerden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Moskova’daki pazar yerinde kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısında yaralanan Türk vatandaşları, çay içtikleri sırada aniden ortaya çıkan kişilerin üzerlerine ateş açtığını söylediler. Yaşar Akbaş ve Polat Ranay adındaki tekstilciler, "Pazarda çay içiyorduk. Aniden yanımızda beliren kişiler ateş açmaya başladı. Ateş açılır açılmaz kendimizi yere attık ve gözümüzü hastanede açtık. Saldırıya hiçbir neden gösteremiyoruz. Hiç kimseyle bir husumetimiz yok. Biz olay yerinde tamamen tesadüfen bulunduğumuza inanıyoruz" dediler. Akbaş ve Ranay, ölen Türk vatandaşı ile yoğun bakımda olan Türk vatandaşı hakkında bilgilerinin olmadığını söylediler.

Rus haber ajansları, önceki gün meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Türk vatandaşının adının "M. Bozkurt," ağır yaralanan Türk vatandaşının adının da "K. Atmaca" olduğunu duyurdular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!