Kate Middleton'ın görüntüsü tartışmaları alevlendirdi... Saray sessizliğini koruyor! Tartışmaların merkezindeki isimden ilk açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Kate Middletonın görüntüsü tartışmaları alevlendirdi... Saray sessizliğini koruyor Tartışmaların merkezindeki isimden ilk açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 08:42

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Geçirdiği ameliyat sonrası haber alınamayan Prenses Kate Middleton'a ait olduğu öne sürülen ilk karenin yankıları sürüyor. Söz konusu kare sosyal medyayı ikiye bölerlerken tartışmaların merkezlindeki isimden ilk açıklama geldi.

Kate'i görüntüleyen kişi sessizliğini bozdu

İngiltere'nin tabloid gazetesi The Sun, Prens William ve Kate Middleton'u görüntüleyen kişi konuştu. 40 yaşındaki Nelson Siva, Galler Prensesi ile karşılaşmasının, onun sağlığı hakkındaki çılgın söylentilere son vermesi gerektiğini söylüyor.


Görüntülerdeki kişinin dublör olduğu iddiaları üzerine komplo teorilerini anlamsız bulduğunu belirten Nelson, Kate'i kendi gözleri ile gördüğünde ısrar ediyor.


İngiliz gazeteye konuşan fotoğrafçı 'Bu onu ve William'ı açıkça gösteren bir video. Bunları kendi gözlerimle gördüm' dedi.


Silva ayrıca komplo teorisyenlerini 'hayalperest' olmakla suçladı

Saray Windsor çiftliği videosu konusunda sessiz kaldı, spekülasyonları alevlendirdi

Forbes'un haberine göre Kensington Sarayı, Prens William ve Prenses Kate'in bu hafta sonu Windsor Farm Shop'ta yer aldığı videonun doğruluğunu ne onayladı ne de yalanladı.

Hastane personelinin Kate Middleton'un ameliyat raporuna erişmeye çalışması Kensington Sarayı'na bildirildi

Kate Middleton'un, Londra'daki bir hastanede bir hastane personelinin tıbbi dosyalarına erişmeye çalıştığına dair raporların ortaya çıkması üzerine gizlilik ihlalinin kurbanı olduğu bildirildi.

Fotoğrafı eşi William çekmişti

42 yaşındaki Galler Prensesi, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra 13 gün boyunca hastanede kalmıştı. Buckingham Sarayı’nın sağlığıyla ilgili çok az bilgi paylaşması da söylentilere yol açmıştı.


İyileşme sürecinde olduğu için az sayıda kişiyle görüşen Galler Prensesi’nin çocuklarıyla fotoğrafını, eşi Prens William çekti. Fotoğrafı geri çekmeyen ülkenin en büyük ajansı PA Media ise Buckingham Sarayı'ndan konuyla ilgili bilgi talep ettiklerini duyurdu.

Kraliyet Ailesi’nin serveti 28 milyar dolar

İngiltere'de 'şirket' adıyla anılan Kraliyet Ailesi, dünyanın en zengin ailelerinden biri. Kraliyet ailesi The Crown Estate, Cornwall Dükalığı ve Lancaster Dükalığı gibi araziler ve bu arazilerdeki mülkleri de içerin 28 milyar dolarlık bir serveti yönetiyor.


Ailenin gelirleri daha çok dükalıklardan gelmekte. Daha çok İngiltere'nin güneyindeki arazi ve mülklerden oluşan toplam 546 kilometrekarelik Cornwall Dükalığı'nın yönetimi Kral Charles'in en büyük oğlu Prens William'ın elinde. William'ın bu arazileri satması kanunen yasak ancak aile bu arazilerden gelen gelirleri kullanabiliyor. Dükalığın 2022 itibarıyla varlıklarının değeri yaklaşık 1,5 milyar dolar olarak ölçüldü.

Lancaster Dükalığı'nın portföyünde ise İngiltere ve Galler'deki geniş tarım arazileri, ticari ve kırsal mülkler ile tarihi binalar bulunuyor. 2022 yılı itibarıyla dükalığın değeri yaklaşık 831,5 milyon dolar olarak açıklandı. Lancaster Dükalığı her yıl 25,5 milyon dolar kar elde ediyor.


Bunun yanında aile, vergi mükelleflerinden kesilen vergilerle oluşturulan bir fon olan Sovereign Grant'ten de ödeme alıyor. 2022-2023 yılları için Kral Charles, mülklerinin bakımını finanse etmek, personele maaş vermek ve resmi ziyaretler gibi diğer kraliyet görevlerinin masraflarını karşılamak için bu fondan yaklaşık 109 milyon dolar kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!