Köpeğini klonlatan kadın papazı kaçıran kraliçe mi

Güncelleme Tarihi:

Köpeğini klonlatan kadın papazı kaçıran kraliçe mi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2008 00:00

Güney Kore’de pitbull köpeğini klonlatarak beş yavru elde Bernann McKinney’nin, 1970’li yıllarda Mormon tarikatına mensup bir papaz olan eski erkek arkadaşını kaçırıp "seks kölesi" olarak kullanan güzellik kraliçesi Joyce McKinney olduğu iddia edildi.

AMERİKALI güzellik kraliçesi Joyce McKinney, 1978 yılında Mormon olan eski erkek arkadaşı Kirk Anderson’u kaçırınca, dünya çapında tanınmış bir yüz haline geldi. McKinney, aslında Mormon misyoneri olan Kirk Anderson ile kısa süreli bir yakınlaşma yaşamış, genç adam daha sonra İngiltere’ye kaçmıştı. Joyce McKinney, genç adamın peşini bırakmadı. İngiltere’ye giderek bir arkadaşının yardımıyla Kirk Anderson’u kaçırdı.

Seks kölesi papaz
/images/100/0x0/55eaf090f018fbb8f8a07624

McKinney, daha sonrada kelepçeyle yatağa bağladığı adamı şeffaf gecelik ve romantik müzik eşliğinde baştan çıkarmaya çalıştı. Joyce McKinney’nin amacı, bekaret kemeri bulunan genç adamdan hamile kalmak ve evlenmekti. Kirk’ün "seks köleliği" günlerce sürdü. Sonunda Kirk, Joyce ile evlenmeyi kabul etti. Genç kadının zincirlerini gevşetmesini fırsat bilen papaz, soluğu karakolda alarak durumu ihbar etti.

Joyce McKinney ve arkadaşı, adam kaçırmak ve cinsel saldırıda bulunmak suçlamasıyla yargılandı. Genç kadının avukatı, papazın iddia ettiği gibi masum olmadığını, bu seks oyununun bir parçası olduğunu iddia etti. 3 ay boyunca Hollaway Hapishanesi’nde yatan ve tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılan Joyce McKinney, işbirlikçi arkadaşıyla sahte pasaportla Kanada’ya kaçtı. Erkek dergilerinde üstsüz pozlarıyla boy gösteren genç kadın, uyuşturucu batağında psikolojik hastalıklarla boğuşmak zorunda kaldı. Joyce ilgili son haberler, tekerlekli sandalye mahkûmu olduğu, Kuzey Carolina’da mütevazı bir hayat sürdüğü yönündeydi.

Köpeğini klonlattı

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de "Bernann McKinney" isimli kadının "Booger" isimli köpeğinin dondurulmuş DNA’sından klonlama yöntemiyle 5 pitbull yavrusu elde etmesi, ardından "Joyce McKinney"nin adı ve seks köleliği hikayesini yeniden gündeme getirdi. İnternetteki dedikodu sitelerinde başlayan fısıltılar, bir anda tüm dünyanın takip ettiği uluslararası basına yansıdı. Köpeğini klonlatan Bernann McKinney ise, Joyce McKinney ile alakası olmadığını iddia ediyor. Eski ve yeni fotoğrafları görenler ise bu savunmayı şüpheyle karşılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!