KomÅŸusu zor ikna etti

Güncelleme Tarihi:

KomÅŸusu zor ikna etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2009 00:00

Komşusunun bahçesinde dış kapının önünde bir timsah gören kadın, telefon ederek komşusunu uyardı. Kapısının önünde bir timsah olduğuna inanmak istemeyen kadın zorla ikna edildi.

Haberin Devamı

KOMŞUYU ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Kadın pencereden bakınca evinin dış kapısının önünde bir 4 metre boyunda vahÅŸi bir timsah görünce ÅŸoke oldu.  Â

ABD'nin Florida eyaletinde inanılması güç bir olay yaşandı. Komşusu, Belinda Donaldson'u telefonla arayarak dışarı çıkmamasını, kapısının önünde dev bir timsah beklediğini söyledi. Komşusunun kendisine kötü bir şaka yaptığını düşünen Donaldson, inanmak istemedi.

Olayın ciddiyetini anlayan komşu kadın, Belinde Donaldson'ı inandırmak için uzun bir süre dil döktü. Donaldson pencereden bakınca gerçekten kapısının önünde bir timsahın beklediğini gördü.

Belinde Donaldson hemen 911 acili arayarak yardım istedi. Bir vahşi yaşamı koruma uzmanı gelerek timsahı önce evden uzaklaştırdı. Daha sonra timsah bir kamyona bindirilerek tekrar vahşi yaşama bırakıldı. Yetkililer küresel ısınma nedeniyle timsahların yaşadıkları bölgeleri terk ettiğini belirtiyor.

Haberin Devamı


DÃœNYADAN KISA KISA...

ÇOCUKLARA DÄ°Åž TEDAVÄ°SÄ° ÃœCRETSÄ°Z Â
Bir Avrupa ülkesi 18 yaşından küçük çocukların diÅŸ tedavisinin ücretsiz olduÄŸunu açıkladı.Belçika SaÄŸlık Bakanlığı, 1 Mayıs'tan itibaren, 18 yaşından küçük çocukların diÅŸ bakım ve tedavilerinin tamamen ücretsiz olacağını açıkladı. Belçika'da sosyal sigorta sistemi, bugüne kadar, 12 yaşından küçük çocukların diÅŸ tedavilerinin ücretsiz yapılmasına olanak saÄŸlıyordu. Bakanlık, yeni uygulamanın yılda 4 milyon avro kadar ek bütçe gerektirdiÄŸini duyurdu.Â

RUSYA 29 SOMALÄ°LÄ° KORSANI YAKALADIÂ
Rusya'ya ait bir savaş gemisinin, Somali açıklarında, 29 korsanı yakaladığı bildirildi. Rusya Savunma Bakanlığı yetkililerini kaynak gösteren Rus haber ajansları, Somalili korsanları taşıyan teknenin, bu gece yarısına doğru, Somali'nin yaklaşık 24 kilometre açıklarında durdurulduğunu ve korsanlarla beraber çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdular.

HOLLANDA'DA TÃœRK VATANDAÅžINA KRALÄ°YET ÖDÃœLÜ Â
Hollanda'da, Kraliçe'nin 30 Nisan doğum günü kutlamaları çerçevesinde her yıl geleneksel olarak verilen Kraliyet Nişanı ödüllerine layık görülenler arasında bu yıl 7 Türk vatandaşı da yer aldı. Toplum yararına, daha çok gönüllülük temelinde çalışma yapanlara verilen nişana layık görülenler, ikamet ettikleri belediyelerde bu sabah düzenlenen törenlerle ödüllerini aldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!