İngiltere'yi şoke eden görüntüler: Cehennem çukuru!

Güncelleme Tarihi:

İngiltereyi şoke eden görüntüler: Cehennem çukuru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2022 14:39

İngiltere'nin Galler bölgesindeki bir eve yapılan baskında, yaklaşık 100 köpeğin korkunç şartlarda tutulduğu ortaya çıktı. Baş müfettişin 'gördüğüm en kötü vaka' olarak değerlendirdiği ev, ölmüş yavru köpeklerin cesetleri ile kaplıydı. Evin içindeki hayvanların hepsi bakımsız, aç ve susuzdu. Hayvanların çaresiz görüntüleri ülkenin en çok konuşulan konularından biri oldu, İngiliz medyası eve 'cehennem çukuru' adını verdi.

Haberin Devamı

Galler'in Blaenau Gwent bölgesinde yaşayan ve adının Julie Newcombe olduğu öğrenilen bir kadının evini aldıkları ihbar sonrası ziyaret eden polisler karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu.

CEHENNEM ÇUKURU! EV KÖPEK CESETLERİ İLE KAPLI

İngiliz medyasının 'cehennem çukuru' adını verdiği ev, ölmüş yavru köpeklerin çürüyen cesetleri ile kaplıydı.

Aralarında Dakhund, Labrador, Fransız buldoğu gibi cins köpeklerin olduğu yaklaşık 100 köpek ise aç, susuz ve iğrenç koşullar içerisinde ölmek üzere bulundu.

İngiltereyi şoke eden görüntüler: Cehennem çukuru

"GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ VAKA"

Hayvanların içinde bulunduğu durum o kadar kötüydü ki Kraliyet Hayvanları Koruma Derneği (RSPCA) Baş Müfettişi Elaine Spence bunun gördüğü en kötü vaka olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

5 YIL BOYUNCA KÖPEK BAKMASI YASAKLANDI

Julie Newcombe isimli kadının iğrenç koşullar içerisinde tuttuğu köpekleri satmaya çalıştığı öğrenildi. Newport Sulh Ceza Mahkemesi, kadının hayvan refahı yasasını ihlal ettiğine karar verdi ve 42 yaşındaki kadını beş yıl boyunca köpek beslemekten men etti.

Piskolojik sorunlar yaşadığını iddia eden Newcombe ayrıca  1000 pound'luk bir ceza ödeyecek ve 20 günlük  kamu programına tabi tutulacak.

İngiltereyi şoke eden görüntüler: Cehennem çukuru


"GÖRÜNTÜLERİ UZUNCA BİR SÜRE UNUTAMAYACAĞIM"

Kraliyet Hayvanları Koruma Derneği'nin (RSPCA) yayınladığı görüntülerde köpeklerin kendi dışkıları içinde kafeslerde tutulduğu, hepsini kirli, bakımsız ve aç olduğu görüldü.

Ölen köpeklerin cesetleri hala evin içerisindeydi, her yerde hayvan dışkısı vardı  bu nedenle içeride ağır bir koku vardı.

İngiltereyi şoke eden görüntüler: Cehennem çukuru

Baş Müfettiş Elaine Spence evdeki durum ile ilgili yaptığı açıklamada, davanın son yıllarda Galler'de yaptıkları en zor araştırmalardan biri olduğunu belirterek, "Alt kattaki odalardan biri siyahtı, ışık yoktu. Hayvanlar burada pislik içindeki kafeslerde üst üste yığılmıştı. Resmen bir cehennem çukuru içindeydiler. Hayvanların hali hepimizi çok etkiledi. Bu görüntüleri uzunca bir süre unutamayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!