Hillary Clinton'ın yüzüne konan sinek meşhur oldu!

Güncelleme Tarihi:

Hillary Clintonın yüzüne konan sinek meşhur oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 12:27

ABD'de dün gece Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi Partili rakibi arasındaki münazara renkli görüntülere sahne oldu. Bunlardan biri de Clinton'ın yüzüne sinek konduğu an oldu.

Haberin Devamı

Gergin bir atmosferde geçen münazara sırasında yaşanan olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Twitter'da "Hillary Clinton Sineği" ve "Münazara Sineği" gibi hesaplar açıldı.

Haberin Devamı

Bazı Amerikan haber siteleri ise Suriye'de uçuşa yasak bölge oluşturulması gerektiğini savunan Clinton'ın bu önerisine gönderme yaptı.

İngilizce'de "sinek" ve "uçuş" sözcüklerinin aynı kelimeyle (fly) ifade edilmesini fırsat bilen ABD medyası, "Anlaşılan Hillary Clinton başkanlık münazarasında uçuşa yasak bölge talep etmeyi unutmuş" başlığını attı.

Hillary Clintonın yüzüne konan sinek meşhur oldu

"MESAJ MI VERDİ?"

CBS televizyon kanalının sitesindeki haberde ise "Clinton'ın yüzüne konan sinek mesaj mı veriyordu?" başlığı ile bir Kızılderili inancına atıfta bulunuldu.

Buna göre, bir hayvan ya da bir böceğin normal şartlarda bulunmaması gereken bir yerde belirdiğinde, karşısına çıktığı kişiye bir mesaj verdiğine inanıldığını hatırlatan CBS; sineğin de Clinton'ın yüzüne konmasının tesadüf olmayabileceğini iddia etti.

Haberin Devamı

Hillary Clintonın yüzüne konan sinek meşhur oldu

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!