Hells Angels’ın Türk lideri öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Hells Angels’ın Türk lideri öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 14:32

Almanya’daki motosiklet çetesi ‘Hells Angels’ın (Cehennem Melekleri) Giessen’deki Türk grubunun lideri Aygün Mucuk (45) öldürüldü.

Haberin Devamı

Giessen polisi, bu sabah saatlerinde Hells Angels grubuna ait kulübün yakınlarında bir ceset bulunduğunu açıkladı. Bild gazetesi ise cansız bedenin Aygün Mucuk’a ait olduğunu yazdı. Habere göre, saat 07.30 sıralarında köpeğini gezdiren bir kişi, kulübün yanında ağlayanları ve bağıranları gördü. Kısa süre sonra olay yerine polisler geldi. Defalarca kurşunlanan Mucuk’un naaşı otopsi için adli tıpa gönderildi.

ARALARINDA REKABET VARDI

Hells Angels’in Frankfurt’ta faaliyet gösteren Alman üyeleriyle Giessen merkezli Türk üyeleri arasında bir süredir anlaşmazlık nedeniyle kavgalar yaşanıyordu. İki grup arasındaki rekabet zaman zaman çatışmaya dönüşmüştü. Çete üyeleri sık sık uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve şantaj suçlarıyla gündeme geliyordu. Cinayetle ilgili özel bir ekip kuran polisin soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı

Associated Press, Mucuk'un iki yıl önce de Frankfurt'taki bir kulübün dışında çıkan kavgada vurularak yaralandığını bildirdi.

Hells Angels’ın Türk lideri öldürüldü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!