Haksızlığa karşı sesinizi yükseltin

Güncelleme Tarihi:

Haksızlığa karşı sesinizi yükseltin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 09:27

Genclik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Berlin'deki temasları çerçevesinde sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluştu. Büyükelçilik binasındaki buluşmaya, Berlin'de göreve yeni başlayan Büyükelçi Ali Kemal Aydın da katıldı.

Haberin Devamı

BAKAN Kılıç, Köln’de Alevilerin düzenlediği gösteriye katılan terör örgütü PKK'lılara tepki gösterilmesiyle ilgili “Köln'de yaşananlara tepki gösterdiğinizi biliyorum. Haksızlığa karşı sesimizi yükseltelim” dedi.

Bakan Kılıç, kendisinin de bir gurbetçi çocuğu olduğunu hatırlatarak, burada yaşayanları iyi hissettiğini ve anladığını da kaydetti. Bakan basına kapalı yapılan toplantıda ise sivil toplum kuruluş temsilcilerinin sorularını cevaplandırdı.

ÇALKANTILI DÖNEM

15 Kasım'da görevine başlayan yeni Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın da kendisini tanıttı. Türkiye ile Almanya ilişkilerinin 200 yıla dayandığını belirten Aydın, “Çalkantılı bir dönemden geçiliyor. Ancak bu dönem aşılır. Burada yapacağımız çalışmalarda sizlerle birlikte çalışacağız. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelip birbirimizi daha yakından tanıyacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!