Gerçek mi dublör mü

Güncelleme Tarihi:

Gerçek mi dublör mü
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 07:00

Galler Prensesi Kate Middleton, aylar sonra kamuoyu karşısına alışverişten dönerken çekilen bir videoyla çıktı. Ancak Kate’in sağlıklı ve neşeli görüntüsü, beklendiği kadar ikna edici olmadı. Görüntülerdeki Kate’in yapay zekâyla oluşturulduğunu, hatta dublör kullanıldığını iddia edenler oldu.

Haberin Devamı

Ocak ayında karnından ameliyat olduktan sonra kamuoyunda görünmediği için komplo teorilerine konu olan Galler Prensesi Kate Middleton’un videosu da iddiaları durdurmayı başaramadı. Önceki akşam İngiliz tabloid gazetesi The Sun tarafından yayınlanan görüntülerde, Prenses Kate bir çiftlik ürünleri mağazasından çıktığı esnada, ellerinde poşetlerle hızlı bir şekilde yürürken ve eşi Prens William ile gülerek sohbet ederken görülüyor. İngiliz basınına konuşan Kraliyet kaynakları, görüntülerin “Prenses hakkındaki çılgın komplo teorilerini ortadan kaldıracağını” söylese de sosyal medya kullanıcıları videodaki kadının Galler Prensesi’ne benzemediğini öne sürdü.

DÖNÜŞÜ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Videonun spekülasyonları durdurmak için yapay zekâyla oluşturulduğunu, hatta Kate’in dublörünün kullanıldığını iddia edenler oldu. Bazı kullanıcılar ise videonun düşük görüntü kalitesinin şüphe verici olduğuna işaret etti. İngiliz medyasına göre, Kraliyet Ailesi’nin halkla ilişkiler ekibi, Prenses’in “mümkün olan en kısa sürede” görevlerine dönmesine yönelik planlarını hızlandırdı. Beden dili uzmanı Judi James ise, Kate’in videoda oldukça sağlıklı göründüğünü, tavırlarının ise kasıtlı olarak “güven vermek ve zehirli dedikoduları susturmak” amacı taşıdığı yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

PRENSES KATE’İN VİDEOSU İKNA ETMEDİ

Ameliyatının ardından ilk kez görüntülenen Kate Middleton hakkında komplo teorileri bitmek bilmiyor. Sosyal medya kullanıcıları videodaki kişinin Kate olmadığını iddia ediliyor.

Gerçek mi dublör mü

Kate Middleton, 10 Mart’ta ‘Anneler Günü’ için paylaştığı fotoğrafta ‘photoshop’ yapıldığının ortaya çıkması üzerine özür dilemişti.

Gerçek mi dublör mü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!