Cameron'ın kızı giydi, anında tükendi!

Güncelleme Tarihi:

Cameronın kızı giydi, anında tükendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 10:06

İngiltere eski Başbakanı David Cameron'ın başbakanlık konutu önünde yaptığı veda konuşması sırasında küçük kızının giydiği elbise, Londra'da yok sattı.

Haberin Devamı

Başbakanlık koltuğuna Çarşamba günü yaptığı duygulu bir konuşma ile veda eden İngiltere’nin eski başbakanı David Cameron’ın küçük kızı Florence, İngiltere basının ilgi odağı oldu.

Babasının veda konuşmasında bütün dikkatleri üzerine çeken 6 yaşındaki Florence’ın giydiği çiçekli elbise, Cameron’ın canlı yayınlanan konuşmasının ardından mağazalarda tükendi. Yaklaşık 200 TL olan elbisenin kısa zamanda her renginin tükendiğini ifade eden mağaza yetkilileri, online satışlara yetişemediklerini ifade ettiler.

Cameronın kızı giydi, anında tükendi

Cameron’ın büyük kızı Nancy ve oğlu Elwyn’ın giydiği giysiler de büyük ilgi topladı. Primerose Hill  ve Nothingham Hill mağazalarında  çocukların giydiği elbiselerin her ölçüsünün kısa zamanda tükendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Cameron’ın Başbakanlık konutu Downing Street 10 Numara'da yaptığı veda konuşmasında eşi Samantha Cameron, oğlu Elwyn ve kızları Nancy ve Florence da kendisine eşlik etmiş ve arkasında konuşmasının tamamının da dinlemişlerdi.

Cameronın kızı giydi, anında tükendi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!