Bu formülle gençleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Bu formülle gençleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2023 07:00

Teknoloji milyoneri Bryan Johnson (45), gençliğini geri kazanmak için yılda 2 milyon dolar harcıyor. 30 doktor ve uzmandan oluşan ekibi tarafından tüm vücudu izlenen Johnson, tekrar 18’lik olabilmeyi umuyor.

Haberin Devamı

Beyin aktivitelerini kaydeden kask geliştiren “Kernel” şirketinin kurucusu Bryan Johnson’un tek hedefi gençleşmek. Vücut sağlığını 18’li yaşlara döndürmek isteyen Johnson, bunun için tıpkı tam zamanlı işi andıran sıkı bir program uyguluyor. Her sabah saat 5’te kalkan ve güne başlar başlamaz 20’den fazla takviye hap alan Johnson, 25 egzersizden oluşan bir saatlik antrenman yapıyor. Johnson sonrasında, California’da 5.7 milyon dolara satın aldığı ve ufak bir hastaneyi andıran evinde ekibiyle tıbbi durumunu gözlemlemeye başlıyor.

Bu formülle gençleşiyor

KALBİ 7, CİLDİ 17 YAŞ DAHA GENÇ

Üç çocuk babası Johnson’ın ekibinin başında, yaşlanma terapisi uzmanı 29 yaşındaki doktor Oliver Zolman var. Zolman’a göre 45’lik Johnson; 37 yaşında birinin kalbine, 28 yaşında birinin cildine ve 18 yaşında birinin akciğer kapasitesine sahip.

Haberin Devamı

Bu formülle gençleşiyor

Johnson, vücut yağ oranını yüzde 5 ila 6 aralığında tutmak için günde tam olarak 1977 kalori alacağı şekilde ayarlanmış, katı bir vegan diyeti de uyguluyor. Doktor Zolman, “Dünyada yaşı 45 olduğu halde organları 35 olan başka hiç kimse yok” iddiasında. Johnson günlük rutini arasında kan testleri, MR ve ultrason çekimi ve bazen kolonoskopi de var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!