Başkan törende görünmez oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan törende görünmez oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 23:51

ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama önceki gün sıradan birer veli gibi kızlarının diploma merasimine katıldı. Orta sıralarda oturan Başkan’ın törendeki varlığı neredeyse hissedilmedi.

Haberin Devamı

BÜYÜK kızı Malia’nın (18) lise mezuniyeti nedeniyle ünlü boksör Muhammed Ali’nin cenaze törenine katılamayan ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle, kendilerine ayrılan orta sıralardaki sandalyelere oturdu. Daha önce mezuniyetle ilgili sorulduğunda “Kara gözlükler takacağım. Ağlayacağım” diyen Obama’nın törendeki varlığı güvenlik önlemleri dışında kendisini pek belli etmedi. Washington Post Gazetesi’ne konuşan bir öğrenci velisi, “Sıradan bir baba gibiydi. Gösteriş yoktu. Orada oldukları fark edilmiyordu” dedi. Obama ailesi mezuniyetin aileye özel bir durum olarak kalmasını, bu nedenle fotoğrafçı alınmasını istememişti. Hem okul hem de diğer veliler bu ricaya uygun davrandılar.

MALIA, HARVARD’A GİDECEK
Ancak her şeye rağmen, tören sonunda Obama ve kızıyla birlikte fotoğraf çektirmek isteyen kişilerle verilen bir-iki poz kısa sürede sosyal medyaya düştü. Malia, Harvard Üniversitesi’nde eğitimine devam etmeden önce bir yıl ara verecek. Obama çiftinin 15 yaşında Sasha isimli bir kızları daha bulunuyor. Görev süresi dolacağı için ocak ayında Beyaz Saray’dan taşınacak olan Barack ve Michelle Obama çifti Sasha da mezun olana kadar Washington’da kalmaya karar verdiler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!