Arkadaşları döndü ama uçaktan sadece Şilan inmedi

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşları döndü ama uçaktan sadece Şilan inmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 12:03

Fransa’nın Nice kentinde kamyonla girişilen katliam sonrası kaybolan 19 yaşındaki Şilan A.'dan hala haber alınamadı. Sınıf arkadaşlarıyla birlikte Berlin'den Nice’e gezmeye giden Şilan'ın ölüp ölmediği resmi makamlarca henüz onaylanmadı. Alman Dışişleri, genç kızın isminin kayıp listesinde olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

BERLİN Paula Fürst Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Şilan A., mezuniyetini kutlamak için sınıf arkadaşlarıyla birlikte Fransa’nın Nice kentine gezmeye gitti. Ancak katliamdan sonra bir daha da kendisinden haber alınamadı. Sınıf arkadaşları Nice'ten Berlin'e döndü. Öğrencileri getiren uçak Tegel Havaalanı'na indiği sırada birçok aile heyecanla çocuklarının uçaktan çıkmasını bekledi. Sekiz kardeşin üçüncüsü olan Şilan'ı karşılamak için havaalanına ağabeyi Harun ve ablası Münevver de geldi. Şilan'ın arkadaşları tek tek uçaktan inerken, Şilan'ın ise sadece siyah bavulu uçaktan çıktı. Arkadaşları Şilan ile ilgili ablası Münevver'e genç kızı en son saldırı sırasında vurularak hayatını kaybeden öğretmenleri Saskia S. ile kayıp diğer öğrencinin yanında gördüklerini anlattı. 

Haberin Devamı

NEREDE OLDUĞU, NE OLDUĞU BİLİNMİYOR
Şilan'ı en son saldırganın kamyonla insanların arasına daldığı bulvarda saat 23.00 sıralarında gördüğünü söyleyen kız arkadaşı, Münevver A.’ya başka da bir bilgi vermedi. O saatten sonra da Şilan'dan bir daha haber alınamadı. Genç kızın yaralı mı, kayıp mı olduğunu bilen de yok.

BAKANLIĞA GÖRE ‘KAYIP’
Nice'deki saldırı sırasında aralarında çocukların da bulunduğu 84 işi hayatını kaybetti. Şilan'ın ismi ise ölenlerin bulunduğu listede yer almıyor. Alman Dışişleri Bakanlığı yetkilileri Şilan'ın ölüp ölmediğiyle ilgili kesin bilgiye sahip değil. Bakanlık yetkilileri genç kızı kayıp olarak duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!