Altın Küre’den COVID bulaştı

Güncelleme Tarihi:

Altın Küre’den COVID bulaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2023 07:00

Bu yıl 80’incisi düzenlenen Altın Küre Ödül Töreni’ne katılan birçok ünlü isim, törenden kısa süre sonra COVID-19’a yakalandıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

OSCAR’ın habercisi olarak görülen Altın Küre Ödül Töreni’ne katılan Colin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis ve Michelle Pfeiffer gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda ünlünün koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Curtis ve Pfeiffer sosyal medya hesaplarından, COVID-19’a yakalandıkları için geçen pazar düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi Ödül Töreni’ne katılamadıklarını açıkladı. Pfeiffer’ın, ödül töreninde Jeff Bridges’a Yaşam Boyu Başarı Ödülü vermesi planlanıyordu ancak koronaya yakalandığı için ödülü John Goodman sundu.

SALGIN SONRASI İLK

Altın Küre ödülleri pandemi boyunca kırmızı halı ve ünlülerin katılımı olmadan, seyircisiz bir törenle sahiplerini bulmuştu. Bu sene ise ödül töreni normal seyrinde gerçekleşmişti. DSÖ’ye göre koronavirüsün şu ana kadarki en bulaşıcı varyantı olan “kraken” mutasyonu başta Amerika olmak üzere pek çok ülkede baskın tür haline geldi. ABD’de haftalık vaka ortalaması 400 binin üzerinde seyrediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!