AirAsia uçak kazasında cesetleri böyle topladılar

Güncelleme Tarihi:

AirAsia uçak kazasında cesetleri böyle topladılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 11:35

Endonezya'nın Surabaya Adası-Singapur seferini yaparken kalkıştan bir süre sonra Cava Denizi üzerinde radardan kaybolan AirAsia Havayolları uçağının 28 Aralık Pazar günü düşmesinin üzerinden altı gün geçti. 155 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu uçak kazasında şimdiye kadar 30 kişinin cesedine ulaşılabildi. Bölgedeki ekipler denizden topladıkları cesetleri önce botlara çıkardı. SOnrasında ise cesetler bölgedeki arama-kurtarma gemisinden sarkıtılan ağlarla gemiye çekildi. Ekipler resmen ağlarla denizden ceset topladı.

Haberin Devamı

Endonezya'nın Surabaya Adası-Singapur seferini yaparken kalkıştan bir süre sonra Cava Denizi üzerinde radardan kaybolan AirAsia Havayolları uçağının 28 Aralık Pazar günü düşmesinin üzerinden altı gün geçti. 155 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu uçak kazasında şimdiye kadar 30 kişinin cesedine ulaşılabildi. Bölgedeki ekipler denizden topladıkları cesetleri önce botlara çıkardı. Sonrasında ise cesetler bölgedeki arama-kurtarma gemisinden sarkıtılan ağlarla gemiye çekildi. Ekipler resmen ağlarla denizden ceset topladı.

Uçağın enkazını arama çalışmaları ise hala sürüyor. Kaza bölgesinden son gelen haberler, ekiplerin uçağa ait iki büyük parça buldukları şeklinde. Uzmanlar, uçağın gövdesinin parçalanmadan deniz tabanına inmiş olabileceğini veya pilotun denize inmeyi başardıktan sonra fırtınalı havada alabora olmuş olabileceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/90636/4369/1/27886001/airasia-ucak-kazasinda-cesetleri-boyle-topladilar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!