ABD’de akılalmaz trajedi… Arabada unuttuğu oğlu ölünce kendini vurdu!

Güncelleme Tarihi:

ABD’de akılalmaz trajedi… Arabada unuttuğu oğlu ölünce kendini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 15:10

Havaların giderek ısınmasıyla birlikte araba unutulan ve sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybeden çocuk haberleri de giderek arttı. ABD’nin Virginia eyaletinde ise bu sebeple yaşanan çifte trajedi duyanların adeta yüreğini dağladı…

Haberin Devamı

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşanan aile dramı bugün tüm gazete manşetlerinde üst sıralarda yer aldı.

Chesterfield Polis Departmanı’ndan polis yetkilisi Christopher Hensley, basına yaptığı açıklamada dün kimliği açıklanmayan bir adamın çocuğunu üç saat boyunca arabada yalnız başına bıraktığını açıkladı.

Polis, babanın sabah işe gittiğini ve oğlunu bir kreşe bırakmayı unuttuğunu tahmin ediyor. The Weather Channel'a göre, Chesterfield, Virginia'daki sıcaklık o gün 27 dereceye ulaştı.

ABD’de akılalmaz trajedi… Arabada unuttuğu oğlu ölünce kendini vurdu

KREŞE GÖTÜRMEYİ UNUTTU

Hensley'e göre, çocuğunun kreşe gitmediğini öğrendikten sonra baba, yürümeye başlayan 1 buçuk yaşındaki çocuğun hâlâ arabasında olduğunu fark etti.

Haberin Devamı

Görünüşe göre baba, sıcak bir arabada bıraktığı 18 aylık oğlunun öldüğünü anlayınca intihar etti.

Öğle saatlerinde, babanın aile üyeleri, Aldengate Yolu'nun 14100 bloğunda bulunan evinin arkasındaki ormanda kendini öldürmekten bahsettiğini bildirmek için polisleri aradı.

Hensley, "Vardıklarında, aracın kapısı açık ve arabadaki bebek koltuğu boştu” dedi. Araba garaj yolunda duruyordu.

Memurlar daha sonra evin etrafını aradı ve babayı ormanda kendi açtığı kurşun yarası sebebiyle ölmüş halde buldu.

Hensley, "Bu, pek çok düzeyde korkunç bir trajedi" dedi.

ABD’de akılalmaz trajedi… Arabada unuttuğu oğlu ölünce kendini vurdu

BU YAZ YEDİNCİ ÖLÜM

Christopher Hensley sözlerine şöyle devam etti “Yüreğimiz ölen bebeğin ve babasının aile ve arkadaşları için atıyor, ancak insanların bu olay sayesinde araçları kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu anlamaları için bu fırsatı kullanacağız.”

No Heat Stroke'a göre 18 aylık erkek çocuk, ABD'de bu yıl, şimdiye kadar, sıcak bir arabada kaldıktan sonra ölen yedinci çocuk.

Bu korkunç trajediden sadece 2 gün önce 3 yaşındaki Kendrick Engram Jr, büyükannesinin onu Georgia'da bir cipin arka koltuğunda unutması yüzünden hayatını kaybetmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!