6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÖLENE KADAR EZİYET ETMİŞ

Güncelleme Tarihi:

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÖLENE KADAR EZİYET ETMİŞ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 12:33

Cinsel saldırı sonrasında öldürülen altı yaşındaki Elias'a otopsi yapan bilirkişi Prof. Dr. Michael Tsokos, gördükleri karşısında şok olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

 

ALMANYA'nın Potsdam kentinde yargılanmasına devam edilen Silvio S.'nin davasında altı yaşındaki kurban Elias'a otopsi yapan bilirkişi dinlendi. Almanya'nın en tanımış ve en tecrübeli adli tıp uzmanı Prof. Dr. Michael Tsokos'un anlattıkları mahkeme salonunda bulunan herkesi şoke etti. Prof. Dr. Tsokos, gördükleri karşısında kendisinin de şoke olduğunu söyledi. 

ÖLDÜĞÜ ANA KADAR ACI ÇEKMİŞ
Hazırladığı otopsi raporunu okuyan Prof. Dr. Tsokos, “Şimdiye kadar 20 bin otopsi yaptım. Böyle bir şeyi hayatımda sadece üç kez gördüm. Çocuğa çok eziyet edilmiş. Çocuk cinsel saldırıdan öldüğü ana kadar büyük acı çekmiş, eziyet görmüş” dedi.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÖLENE KADAR EZİYET ETMİŞ

Haberin Devamı

AĞZINA TIKAÇ KOYMUŞ
Berlin Adli Tıp Başkanı olan Prof. Dr. Tsokos, “Boynu sabitlenmişti. Kafasını çeviremedik. Ağzına tıpa konmuş. Ölene kadar ağzında kalmış. Kafasına da deri maske geçirilmiş. Vücudunda işkence metotlarının izlerine rastladık. Acı çekmiş. Hemen ölümü gerçekleşmemiş” dedi.

MAHKEMEDE KONUŞMUYOR
Silvio S., yargılandığı Potsdam Mahkemesi'nde Bosnalı mülteci ailesinin 4 yaşındaki oğlu Muhammed ve komşususun altı yaşındaki oğlu Elias'a cinsel saldırıda bulunmak ve ikisini de öldürmekten yargılanıyor. Polis ve savcılık sorgusunda suçlarını itiraf eden 33 yaşındaki Silvio S. mahkemede ise susma hakkını kullanıyor. Mahkemeye pazartesi devam edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!