6’ncı kesik ayak bulundu

Güncelleme Tarihi:

6’ncı kesik ayak bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2008 00:00

Kanada’da ağustos ayından bu yana 6’ncı kesik insan ayağı bulundu. Kesik ayak, Vancouver’in güneyinde, British Columbia kıyılarında plaja vurdu.

Bir kamp sahibi, müşterilerinden birinin, ülkenin batısındaki Campbell River yakınlarında küçük bir balıkçı limanında gezerken kesik insan ayağı bulduğunu haber verdiğini söyledi. Bir erkeğin sağ ayağı olduğu anlaşılan kesik ayakta spor ayakkabı olduğu belirtildi. Polis, ayağın Vancouver’de bu hafta içinde bulunan ikinci kesik ayak olduğunu belirtti.

Ülke genelinde geçen yılın ağustos ayından bu yana bulunan 6 kesik insan ayağının sırrı konusunda hiçbir gelişme sağlanamadı. Bazıları, kesik ayakların "organize bir suç örgütü"nün işi olduğunu iddia ederken, bazıları da ayakların gemi ya da trafik kazaları sonucu koptuğu ihtimali üzerinde duruyor. Bulunan ilk üç kesik ayağın DNA profili çıkarıldı, ancak olayların aydınlatılmasına yardımcı olmadı. Beşinci ayak, Vancouver’ın güneyindeki Westham Adası’ndaki bir plajın yakınlarında bulunmuştu. Haber bir anda sadece Kanada’da değil, tüm dünyada günün başlıkları arasına girdi.

5 sağ, 1 sol ayak

Kesik ayakların bulunuş tarihleri şöyle:

1- Jerediah Adası, 20 Ağustos 2007 (46 numara sağ ayak)

2- Gabriole Adası, 26 Ağustos 2007 (46 numara sağ ayak)

3- Valdes Adası, 8 Şubat 2007 (44 numara sağ ayak)

4- Kirkland Adası, 22 Mayıs 2008 (39 numara sağ ayak)

5- Westham Adası, 15 Haziran 2008 (sol ayak, numarası belli değil)

6- British Columbia kıyısı, 19 Haziran 2008 (Sağ ayak, numarası belli değil)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!