Çınar’a Deniz Yıldızı ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Çınar’a Deniz Yıldızı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2011 00:00

Komşuları tarafından büyütülen ve gözlerinden rahatsız olan 3.5 buçuk yaşındaki Çınar Şahin, Deniz Yıldızı dizisinin ekibiyle Dünya Göz Hastanesi’nde buluştu.

Hastanenİn doktorlarından Prof. Dr. Mehmet Ünal, Çınar’ın gözlerinde kapak düşüklüğü, gözyaşı damarları tıkanıklığı ve göz kayması gibi çeşitli sorunlar yaşadığını belirterek, ilk olarak her iki göz arasını uzaklaştıran moğol kıvrımının düzeltilerek, iki gözün birbirine yakın hale getirileceğini söyledi. Daha sonra kapak düşüklüğü ameliyatı olacağını anlatan Ünal, Çınar’ın şu an sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Dizi oyuncularından Begüm Topçu, Çınar’ın kendilerinin komşusu olduğunu ve dizi çekimleri için sette karşılaştıklarını belirterek, Çınar’ın dizinin yapımcıları tarafından ameliyat ettirildiğini, şimdi de destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Çınar ve yakınlarına moral vermek için bir arada olduklarını dile getiren Topçu, “Bu tarz şeylerde öncü olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Setin samurayı

Oyunculardan Başak Akbay ise, Çınar’ın setin maskotu olduğunu ve “Samuray” diye isimlendirdiklerini söyledi. Hastanede daha sonra, dizi oyuncuları da göz muayenesinden geçirildi. Muayene sonucunda kadın oyuncularda hiçbir problem çıkmazken, Cantuğ Turay’a göz alerjisi ve Koray Erkök’e astigmat tanısı konuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!