CHP'den Gültepe esnafına Atatürk posteri

Güncelleme Tarihi:

CHPden Gültepe esnafına Atatürk posteri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 13:11

CHP'den Gültepe esnafına Atatürk posteri

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Konak İlçe örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, İzmir'in Gültepe semtinde, üzerinde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının resimleri bulunan posterleri esnafa dağıttı.
CHP Konak İlçe örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda farklı bir etkinlik yaptı. Gültepe semtindeki esnafa Atatürk ve silah arkadaşlarının posterlerini dağıttı. Konak İlçe Başkanlığı önünde biraraya gelen partililer adına basın açıklaması yapan Konak İlçe Sekreteri Ozan Ali İlgazi, 30 Ağustos Zaferi'nin emperyalizmin dünya tarinide suratına yediği en büyük tokatlardan biri olduğunu söyledi. İlgazi, "Her ne kadar temelimiz sağlam ve yıkılmaz olsa da ülkemizin içinde bulunduğu durumu bugün iyi görüp, değerlendirmek gerekiyor. Hükümetin iktidara geldiği günden bugüne kadar yaşanılanlar sadece 'Bizi kandırdılar' ya da 'Bize ihanet ettiler' cümleleri ile açılanamaz. İktidarın başında olanlar sorumluluklarını yerine getirmek zorundadırlar" dedi.
Dumlupınar'ın, büyük zaferin başlanıç noktası olduğunu belirten İlgazi, CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak'ın gençlik kolları ve kadın kollarıyla birlikte Dumlupınar'daki anma törenlerine katıldığını söyledi. İlgazi, ilçe yöneticileriyle birlikte, İzmir'in Gültepe semtinde 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlattıkları posterleri dağıtacaklarını söyledi. CHP'liler daha sonra Gültepe'de esnafa posterleri hediye etti.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!