Çankaya bölgesine modifiye asfalt

Güncelleme Tarihi:

Çankaya bölgesine modifiye asfalt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 09:52

Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in, trafiği yoğun olan merkezi caddelerinde yoğunlaştırdığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Tunalı Hilmi Caddesi’nde başlayan ve önceki günkü yağış nedeniyle ara verilen asfalt serim çalışması bittikten sonra Ardından, İran, Arjantin ve Filistin caddelerinde asfalt serimine başlanacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, trafiği yoğun olan caddelere, hava koşullarına ve yıpranmaya karşı çok dayanıklı olan ‘modifiye asfalt’ serildiğini belirtti. 

SIRA ARJANTİN VE FİLİSTİN’DE

Yetkililer, Çankaya’da, Atatürk Bulvarı’nın Ulus Atatürk Heykeli ile Sıhhiye Köprüsü arası, Dikmen, Bülbülderesi, Belligün, Esat, Serhat caddeleri ve Yavuzevler Sokak’ta çalışmaların tamamlandığını kaydetti. Modifiye asfalt serim çalışmalarına Gaziosmanpaşa’da devam eden Fen İşleri ekipleri alt tabakası serilen İran, Arjantin ve Filistin caddelerinde, bugün aşınma tabakası olarak modifiye asfalt çalışmasına başlayacaklarını bildirdi. Yetkililer, ardından da mevcut asfaltı kazınan John F. Kennedy ile Kuleli caddelerinde asfaltlamaya geçileceğini söyledi. Mesnevi ve Kuveyt caddelerinde de önümüzdeki günlerde kazıma çalışmasına başlanacağını belirten yetkililer, hava koşulları uygun olduğu sürece çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!