Bilkent Hizmet Grubu TÜGİAD’ı ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Bilkent Hizmet Grubu TÜGİAD’ı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2019 11:03

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ticaret İlişkiler Komisyonu iş birliği ile her yıl düzenlenen ‘TBN-TÜGİAD Business Network Etkinliği’ aralarında Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Servis ve Yönetim, Tepe Güvenlik ve Sports International gibi kurumsal ve bireysel hizmetler sunan Bilkent Holding şirketlerinin oluşturduğu Bilkent Hizmet Grubu ev sahipliğinde gerçekleşti.

TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘TBN-TÜGİAD Business Network Etkinliği’, Bilkent Hizmet Grubu’nun ev sahipliğinde Bilkent Otel’de yapıldı.

Ankaralı genç iş adamlarını bir araya getirerek katkı sağlamak istediklerini söyleyen Bilkent Hizmet Grubu Genel Müdür Yardımcısı Azmi Kelemcisoy, Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Servis ve Yönetim, Tepe Güvenlik, Sports International, BCC Catering, Tepe Servis Card, Tepe İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilsigorta, Adonis ve Limon Catering şirketlerinden oluşan Bilkent Hizmet Grubu olarak yaklaşık 25 bin kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

Türkiye ekonomisinin büyüdükçe istihdam sorununun da çözüldüğünü kaydeden Kelemcisoy, “Özel güvenlik, elektronik güvenlik, tesis yönetimi, kurumsal temizlik, iş sağlığı ve güvenliği ve toplu yemek hizmetleri gibi faaliyetlerimiz sonucunda elde ettiğimiz kârı Türk eğitimine, insan yetiştirmeye harcıyoruz. Bilkent Hizmet Grubu olarak ne kadar fazla iş yapar ne kadar fazla istihdam yaratabilirsek, Türkiye’deki işsizlik ve eğitim sorununu çözmede katkıda bulunmuş oluyoruz” dedi.




Sponsorlu İçerik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!