Uzunköprü Belediyesi hangi partide? Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı kimdir? 2019 Uzunköprü yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Uzunköprü Belediyesi hangi partide Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı kimdir 2019 Uzunköprü yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 01:38

Uzunköprü Belediyesi'nin hangi partide olduğu, 31 Mart yerel seçimleri ile merak konusu oldu. Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Edirne ilçelerinden olan Uzunköprü'de 2019 yılında toplam 29.920 seçmenden 25.133'ü oy kullandı. Peki, Uzunköprü Belediyesi hangi partide? Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı kimdir? İşte, 2019 Uzunköprü yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Türkiye sandık başına gidecek. Oy verecek olan seçmenler, yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Uzunköprü Belediyesi hangi partide? sorusu da gündeme geldi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Uzunköprü'de kullanılan geçerli oy sayısı 24.363 oldu. İşte, Uzunköprü 2019 yerel seçim sonuçları...

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Uzunköprü Belediyesi için 25.133 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda %56.47 oy oranı ve 13.759 oy sayısı ile belediye seçimini CHP kazandı.

UZUNKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM BECAN KİMDİR?

Özlem Becan; 1981 yılında Uzunköprü doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Uzunköprü’de tamamladıktan sonra sırasıyla Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmiş, ardından da Boğaziçi Üniversitesi’nde İngilizce eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

Alanında başarılı, bağımsız bir denetim firmasında kıdemli vergi denetçisi olarak çalışan Özlem Becan, denetçilik görevi sırasına, sektöründe öncü kuruluşların vergi denetimi ve tasdik sürecinde görev almış; banka, aracı kurum ve sigorta şirketlerinin birleşme, bölünme, durum tespiti ve değerleme çalışmaları ile satış işlemlerinde aktif olarak çalışmıştır. Özlem Becan’ın ayrıca sigortacılık sektörü ve emeklilik yatırım fonların ile ilgili yayımlanmış makaleleri de bulunmaktadır.
Birçok önemli STK (Sivil Toplum Kuruluşu)’nda aktif olarak görev alan ve temsil ettiği kurumlarda birçok başarılı çalışmaya imza atarak adından söz ettiren Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ve önder üniversite mezunu kadınları tarafından kurulmuş olan Türk Üniversitesi Kadınlar Derneği’nin, Türkiye genelinde tek ilçe şubesi olan Uzunköprü şubesinin kurucuları arasında yer almış ve ilçede derneğin birçok başarılı çalışma yapmasında da etkin rol üstlenmiştir. Hala Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir.

Haberin Devamı

Eğitime destek çalışmaları başta olmak üzere birçok toplumsal içerikli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan; 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Uzunköprü Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Başkanımız Özlem Becan, evli ve 2 çocuk annesidir.