Trendyol duyurdu... 1 Ocak'ta kapanıyor! İşte, kanun ve gerekçe detayları

Güncelleme Tarihi:

Trendyol duyurdu... 1 Ocakta kapanıyor İşte, kanun ve gerekçe detayları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 15:23

Trendyolmilla kapanıyor mu sorusu, bir süredir gündemde yer alıyordu. Kendi üretimi olan Milla, Curve, Man ve Modest marka ürünlere çeşitli kategorilerde yer veren Trendyol, bu konuda radikal bir karar aldığını duyurdu. Trendyol, Trendyolmilla ve diğer iç markalarına artık Trendyol.com üzerinden yer veremeyeceğini duyurdu. İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Trendyol.com üzerinden açıklama yapan DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic.A.Ş, kendi markaları olan Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve, Trendyol Modest markalarının artık resmi sitesi üzerinden satışta olmayacağını duyurdu.

TRENDYOL'DAN AÇIKLAMA;

"6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülüklerimiz gereğince 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve, Trendyol Modest markalı ürünlerimizi www.trendyol.com'da kaldırmamız gerekmektedir. 1 Ocak 2024'ten itibaren Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve ve Trendyol Modest markalı ürünlerimize yeni uygulamamız ve yeni web sitemiz üzerinden erişebilirsiniz"