Somer Şef neden yok? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten ayrıldı mı? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Somer Şef neden yok Somer Sivrioğlu MasterCheften ayrıldı mı Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2023 16:56

TV8 ekranlarında her sezon yayınlanan MasterChef All Star 2023 kadrosu ile bu yıl çok konuşuluyor. Danilo, Mehmet Şef ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı yarışmada bu yıl farklılıklar dikkat çekti. Somer Şef MasterChef 1. bölüm fragmanında ve tanıtımlarında yer almadı. Şef Yılmaz Öztürk'ün fragmanda yer alması akıllara MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? sorularını getirdi. Öte yandan MasterChef'in 1. bölümüne görüntülü bağlanan Somer Şef kısa süre sonra geri döneceğini söyledi. Peki, Somer Şef MasterChef'te neden yok, ayrıldı mı? Somer Sivrioğlu'nun yaptığı açıklama haberimizde...

Haberin Devamı

Somer Şef MasterChef'te neden yok, sorusu izleyenlerin gündemine geldi. Heyecanla beklenen MasterChef All Star 2023 ilk bölüm 14 Haziran ilk bölümle izleyici karşısına çıkıyor. Ekranların fenomen yarışma ve yemek programı Masterchef yarışmacıları kadar jüri üyeleri de merak ediliyor. Bu yıl eski yarışmacılardan oluşacak MasterChef'te jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun fragmanda yer almaması dikkat çekti. İzleyici tarafından Somer Şef yok mu, MasterChef'ten ayrıldı mı soruları gündeme gelirken, Somer Sivrioğlu MasterChef'in ilk bölümüne görüntülü bağlandı. Peki, Somer Şef MasterChef'te neden yok, ayrıldı mı? İşte, Somer Sivrioğlu'nun iddialara verdiği yanıt...

SOMER ŞEF YAYINA GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANDI

MasterChef Türkiye'nin 14 Haziran'da yayınlanan ilk bölümünde, Mehmet Şef Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da olduğunu ve yakında geri döneceğini söyledi.

Yayına görüntülü bağlanan Somer Şef ise "Birazcık geç kalacağım. Çok şanslıyız aslında yapımcılarımız bu konuda çok anlayışlı davrandılar. Herkesi çok öpüyorum. Orada olamadığım için üzgünüm. Sizlerle beraber orada olmayı çok isterdim. Finalistlerimiz, şampiyonlarımız var. Ben de büyük heyecanla bekliyorum. Elemeler çok heyecanlı geçecek. Biran önce buradaki işlerimi bitirip sizlerin aranıza katılacağım." dedi.

Öte yandan Mehmet Şef, Somer Sivrioğlu'nun 4 hafta sonra programa döneceğini bu süre içerisinde de her hafta konuk jürinin programa dahil olacağını söyledi.

Haberin Devamı

SOMER ŞEF MASTERCHEF'TEN AYRILDI MI?

Geçmiş sezonlarda MasterChef jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu Masterchef yeni fragmanda yer almamıştı. Bu durum Somer Şef MasterChef'te neden yok, ayrıldı mı sorularını beraberinde getirdi. Somer Şef'in yeni sezonda olup olmayacağı merak edilirken, ilk açıklama Somer Şef'ten geldi.

Somer Şef MasterChef'te olmayacağı iddialarına sosyal medyasından yaptığı açıklamasıyla son noktayı koydu. Somer Sivrioğlu açıklaması şu şekilde:

"Tüm gün, ay, yıl çalışsan da, dışarıda binbir türlü zorluklarla, hatta haksızlıklarla boğuşsan da, gurbete gitsen de, geç kalsan da, koşulsuzca kabul edildiğin, kaçtığın, sığındığın yerdir evin. Bekleyenin vardır, sevenin vardır, yuvandır.

Haberin Devamı

Evimdeyim @masterchefturkiye #mastercheftürkiyeallstar başlıyor."

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

MasterChef 2020 jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında akademik kariyer için Avustralya’ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım atmıştır. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran açmıştır.

Misafir jüri olarak Türk mutfağını tanıtmak için MasterChef Avustralya’da yer almıştır. 2015 yılında Türk mutfağını sevdirmek için bir kitap hazırlayan Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştirmiştir. Somer Sivrioğlu, 2 çocuk babasıdır. Çift daha sonra boşanmıştır. Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye’de de jüri üyeliği yapıyor.